Де підготувати дитину до школи у Кропивницькому?

Ваша дитина йде у перший клас? Це новий важливий для неї крок. Батьки часто хвилюються: чи готова їхня дитина до цієї відповідальності, чи зможе вона знайти друзів та успішно навчатися? На щастя, існує рішення – це заклади, які пропонують програми підготовки до школи, що допоможуть вашій дитині легко адаптуватися до шкільного життя. Допомагаємо обрати заклад, який вам підійде!

Зміст

  • Підготуйтеся до школи в "Країні знань"

  • “Мозаїка” – підготовка до школи без стресів для дітей і батьків

Підготуйтеся до школи в "Країні знань"

Центр розвитку дитини "Країна знань" пропонує два основних варіанти підготовки – літній курс та 9-місячну програму.

“Підготовка до школи”

(З вересня по травень)

В рамках курсу дошкільнята в групах по 8-10 осіб вчаться читати, логічно мислити, рахувати і робити звуковий аналіз слів, вивчають склад числа в межах 10, готують руку до письма, розв’язують задачі, знайомляться з навколишнім світом і загалом всебічно розвиваються.

Літні курси

“Експрес-підготовка до школи”

(з червня по серпень)

Діти 4-6 років, займаючись у групах до 8 осіб тричі на тиждень по 2 години, мають змогу за прискореною програмою підготуватися до школи. Акцент роблять на розвитку мовлення, дрібної моторики та впевненості в собі, а також – навчають грамоті.

Поглиблений курс із підготовки до школи

(з червня по серпень)

Цей курс для дітей, які відвідували заняття з підготовки до школи. Заняття тричі на тиждень по 2 години. 

Літній інтенсив

Курс дозволяє повторити й ефективно закріпити матеріал першого класу.

Швидкочитання

На заняттях двічі на тиждень діти 5-9 років тренують різні види уваги й займаються нейрогімнастикою, що в результаті дозволяє суттєво збільшити швидкість читання й прибрати читання по складах.

“Країна знань” – це відповідальне ставлення педагогів до роботи, дослухання до потреб і побажань учня, вміння знайти індивідуальний підхід, а також детальне, доступне й терпляче викладення матеріалу. Тут використовують в навчальному процесі ігровий підхід та сучасні розвивальні посібники й супутні матеріали. 

Як наслідок – ґрунтовні знання вашого школяра й результат, який помітний уже після перших кількох занять: дитина самостійно з легкістю виконує домашні завдання, активно відповідає на уроках, впевнено читає.

"Підготовка до школи" – це авторський ліцензований курс з використанням новітніх навчальних методик. Він здійснює комплексну підготовку до всіх освітніх програм початкової школи, а створена зусиллями тутешніх педагогів атмосфера сприяє веселому й цікавому особистісному, інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

У нас немає обов'язкових домашніх завдань. Ми не оцінюємо дітей, а мотивуємо їх гарними позитивними наліпками.

Записатися на підготовчі курси можна за телефоном:

  • 099-657-15-40.

“Мозаїка” – підготовка до школи без стресів для дітей і батьків

Центр освіти та розвитку “Мозаїка” – багатопрофільний приватний заклад позашкільної освіти, який надає різні допоміжні послуги у сфері освіти, а саме:

  • курси підготовки до ЗНО/НМТ;
  • курси англійської мови для дітей і дорослих;
  • репетиторські послуги з "підтягування" шкільної програми з 1-го по 11-й клас  в індивідуальному та груповому форматах;
  • курси підготовки до школи в індивідуальному і груповому форматах.

Ми пропонуємо кілька варіантів підготовки до школи:

  • для тих діток, які підуть до першого класу цієї осені, відбудеться двотижневий експрес-курс "Пре-school" у серпні;
  • для тих, хто стане першачками восени 2025 року, ми підготували річний курс підготовки дошкільнят, який працюватиме з вересня по червень включно.

В рамках річного курсу підготовки до школи у “Мозаїці” діти готують руку до письма, в ігровій формі вивчають звуки та букви, грамоту, виконують звуковий аналіз слів, вчаться читати. Також вивчають цифри і числа, вчаться рахувати – додавати, віднімати, розв’язувати прості задачі. Дітей навчають орієнтуватися в просторі, працюють над розвитком уваги, логіки, мислення, а також використовують нейрогімнастичні вправи для розвитку лівої та правої півкуль мозку. Заняття відбуваються двічі на тиждень по буднях у вечірній час.

В “Мозаїці” переконані – підготовка до школи не має стати для дитини заміною першого класу:

Передшкільна підготовка дає якісне підґрунтя для того, щоб діти мали необхідні для навчання навички. Ми приділяємо увагу як інтелектуальній, так і психоемоційній підготовці дітей для подальшого комфортного навчання. Діти, які відвідують передшкільну підготовку, знайомляться з вчителем та майбутніми однокласниками. Завдяки цій соціалізації діти не відчуватимуть стрес на початку навчання, – пояснює директорка школи “Мозаїка” Вікторія Поляновська.

Підготуватися швидко та якісно до першого класу до кінці літа абсолютно реально.

"Пре-school" – експрес-курс із підготовки до школи у "Мозаїці", який проходить у серпні. Це інтенсивна двотижнева програма підготовки до школи, під час якої діти отримають можливість перебувати в умовах реальної школи: з уроками, перервами, перекусами. Усвідомлять відмінність між навчальною та ігровою діяльністю, опанують правили взаємодії в навчальному процесі, вивчать базові поняття, необхідні для подальшого успішного навчання в школі.

Заняття проходитимуть щодня з понеділка по п’ятницю з  10:00 до 13:00.

Також зазначимо, що центр освіти та розвитку "Мозаїка" у партнерстві з ліцензованою приватною школою "Київський ліцей сучасних освітніх технологій "Вікторі" проводять набір класів для навчання наживо у Кропивницькому. Діти, які відвідують у "Мозаїці" підготовку до школи, можуть далі навчатися у ліцеї "Вікторі" і мають пріоритет при зарахуванні до ліцею. Навчання відбувається наживо на базі центру "Мозаїка".

Зазначимо, що для тих, хто продовжуватиме навчання саме в ліцеї "Вікторі", є додаткові переваги. Під час підготовки до школи майбутні однокласники познайомляться, звикнуть до простору. А програму експрес-підготовки до школи проводить вчитель, який і буде навчати дітей з першого класу.

Підготовчі заняття у "Мозаїці" можуть відвідувати не лише діти, які продовжать навчання у "Вікторі", а й усі охочі.

Заняття відбуваються у маленьких групах.

Завдяки цьому вчитель може приділити увагу всім. Ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожної дитини. Якщо дитина не встигає опанувати щось, ми займаємося з нею додатково, а також надаємо рекомендації батькам, як можна відпрацювати ту чи іншу навичку в побуті, – розповідає викладачка школи Наталія Корнілова.

У центрі “Мозаїка” є резервне живлення на період відключень світла, а також власне укриття, де діти в комфортних умовах продовжують опановувати навчальну програму навіть під час повітряних тривог. Це забезпечує стабільне офлайн-навчання.

Бронювання місць вже розпочато. Зробити це можна за номерами:

  • +38 050 457 32 11
  • +38 095 72 900 44

Адреса:

  • вулиця Зінченка, 2А.

Реклама #підготовка #першачки #літні школи

dostyp.com.ua

Exit mobile version