У двох громадах Кіровоградської області попрощалися з захисниками

У двох громадах Кіровоградської області попрощалися з загиблими захисниками, передає Точка доступу.

В Онуфріївській громаді попрощалися з Володимиром Позовним. Народився Володимир в Онуфріївці, 15 травня 1986 року. 

У 2003 році закінчив 11 класів та здобув повну середню освіту. Спочатку свою роботу пов’язав з доглядом за кіньми, адже з дитинства ними захоплювався, їздив верхи, мав своїх лошат. Згодом працював будівельником.

2 липня 2023 року Володимир Позовний підписав контракт з ЗСУ, став водієм відділення 107 реактивної артилерійської Кременчуцької бригади. 

В липні 2024 року, група, у якій був Володимир, потрапила під скид боєприпасу з БпЛА у Донецькій області, внаслідок чого захисник отримав поранення, та потрапив до лікарні у місті Дніпро. Там Володимир тривалий час проходив лікування.

3 серпня 2024 року його серце зупинилося.

У Добровеличківскій громаді попрощалися з військовим Ярославом Корбутом. Сьогодні, 8 липня, йому виповнилося б 32 роки.

4 серпня 2024 року на бойових позиціях, що поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району Донецької області, під час штурмових дій противника військовий загинув.

Народився Ярослав у селі Липняжка. Спочатку навчався у Липнязькій школі, опісля в Добровеличківській загальноосвітній № 1, а закінчував своє навчання в місті Київ в коледжі, де здобував професію енергетика. Далі вступив до університету. Одружився, разом з дружиною виховував двох синів.

Рішення щодо приєднання до Сил оборони України чоловік прийняв у перший день повномасштабного вторгнення. 

#війна

dostyp.com.ua

Exit mobile version