У Кропивницькому відбулася акція на підтримку військових 57-ї бригади (ФОТО)

Вчора, 18 серпня, у Дендропарку Кропивницького відбулася акція "Миру, радості, добра рідній Україні" на підтримку військових 57-ї мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, передає кореспондент Точки доступу.

Організувала захід громадська організація “Сім’ї на захист воїнів 57-ї бригади”. Захід був присвячений Дню Незалежності України, розповіла голова громадської організації Валентина Непоменко.

Так, у Дендропарку встановили “стіну пам’яті”, на якій були розміщені портрети загиблих земляків з 57-ї бригади, та “стіну надії” – портрети безвісти зниклих військових та воїнів, які знаходяться у полоні.

Ми вшановуємо загиблих, ніколи про них не забуваємо. На жаль, трапляються випадки, коли портрети зі “стіни надії” переносимо на “стіну пам’яті”, – зазначила Валентина Непоменко.

Окрім того, діти військових організували ярмарок на підтримку ЗСУ. Продавали вироби ручної роботи. Зібрані гроші ще не рахували, проте планують їх спрямувати на першочергові потреби бійців – ліки, турнікети.

Подібну акцію проводили і минулого року, тоді під час благодійного ярмарку вдалося зібрати 11 тисяч гривень. На ці гроші купили ліки, які передали до військового госпіталю.

Фото: Точка доступу

#військові #підтримка родин військових

dostyp.com.ua

Exit mobile version