Посеред тротуару в центрі Кропивницького вирили яму та хотіли встановити флагшток: після розголосу будівництво зупинили (ОНОВЛЕНО)

У Кропивницькому на тротуарі пішохідної вулиці Театральна, біля будівлі обласної військової адміністрації, сьогодні, 11 вересня, будівельники почали рити яму. На це звернули увагу місцеві жителі. Точка доступу вирішила з’ясувати, хто й чому вирішив розрити тротуар у центрі міста.

На своїй фейсбук-сторінці кропивничанин Анатолій Войний опублікував допис із фотографіями з місця розриття.

Кажуть: " …погодив міськвиконком, як… туристичний об'єкт"…, – написав чоловік.

У коментарі Точці доступу в пресслужбі міської ради повідомили, що дозволу на проведення робіт не давали, хоча й отримали лист із проханням надати цей дозвіл.

На місці розриття мали встановити флагшток із прапором Кропивницького заввишки три з половиною метри і вкопати конструкцію на глибину 60 сантиметрів. Розмір стягу – півтора метри на 90 сантиметрів. Проєкт Точці доступу показав керівник управління комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Віталій Останній. У проєкті, зокрема, йдеться про те, що біля флагштоку встановлять табличку з написом "Від поінту для містян".

Місто (представники міської ради – ред.) щось розглядало, але зараз це дискусійне питання… Взагалі це не моє питання, я просто комунікатор від громадськості, – сказав він.

Встановити флагшток із прапором – ініціатива мережі ресторанів Point, до якої входить "Ресторація Кропивницьких". Саме навпроти цього ресторану, через дорогу, намагались звести конструкцію.

Адміністраторка Катерина у телефонній розмові сказала, що це питання не є у її компетенції, але про встановлення флагштоку знає.

Знаю, що це від нашої мережі. Знаю, що це з кимось погоджували, але подробиць не знаю. Нині будівництво зупинили, керівництво ресторану з кимось спілкується з цього питання.

Станом на 13:30 земельні роботи зупинили.

ОНОВЛЕНО о 17:35. Як повідомила кореспондентка Точки доступу з місця події, яму зарили, а місце тимчасово обгородили.

#тротуар

dostyp.com.ua

Exit mobile version