У Кропивницькому після втручання прокуратури паспортизують інклюзивний дитячий майданчик у Ковалівському парку

Дитячий майданчик для дітей з інвалідністю, що розташований у Ковалівському парку, паспортизують. Це стало можливим після втручання у справу прокурорів. Вони скерували в суд відповідний позов.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу прокуратури Кіровоградської області.

Цей майданчик перший і єдиний у місті, який облаштований для дітей з інвалідністю. Точка доступу писала, що його відкрили у квітні 2019-го. Вже у вересні того ж року частину гойдалок пошкодили невідомі. 

У серпні нинішнього року Кропивницька окружна прокуратура скерувала в суд позов, у якому просила визнати бездіяльність Кропивницької міськради, бо та не інвентаризує і не паспортизує цей майданчик. Він перебуває на балансі управління мoлoді і спoрту.

Відпoвідач в суді визнав власну бездіяльність та зoбoв’язав власний викoнавчий кoмітет провести відповідні заходи щодо паспортизації та інвентаризації об’єкта, – зазначили в прокуратурі.

Рішення про паспортизацію і інвентаризацію об’єкта виконком ухвалив 9 вересня. Як писала Точка доступу раніше, усі дитячі майданчики повинні паспортизувати і інвентаризувати до кінця 2025-го року.

#дитячий майданчик #людина з інвалідністю

dostyp.com.ua

Exit mobile version