Через падіння російського дрона у Кропивницькому пошкоджені дахи у шести будинках, а 66 вікон треба замінити

Оновлено о 18:50. 41-річний чоловік, який загинув сьогодні через падіння російського дрона, був пенсіонером, раніше працював на Інгульській шахті. 

Травмована жінка – 1958 року народження. У неї обгоріло волосся і виникла кровотеча на нозі. Медики оперативно надали їй допомогу. Про це повідомили у Кропивницькій міськраді.

У Кропивницькому комісія продовжує обраховувати збитки через падіння безпілотника на приватний будинок.  На 15:00 встановили, що дахи треба ремонтувати у шести будинках, а ще встановити 66 вікон. Всього обстежили майже 20 домоволодінь.

Про це повідомив начальник Кіровоградської обласної адміністрації Андрій Райкович у своєму телеграм-каналі, передає Точка доступу.

За його інформацією, представники громадської організації "10 квітня" та Товариства "Червоного Хреста" завозять людям будматеріали. Паралельно триває розбір завалів.

Комунальні служби теж працюють на місці.

Як повідомляла Точка доступу раніше, через падіння російського безпілотника на приватний будинок у Кропивницькому, загинув чоловік. 20 будинків – пошкоджені. Тривога в області тривала з 6:59 до 9:37. В Повітряних силах повідомляли про атаку "шахедами". Загалом у ніч на 18 вересня 2024 року російські окупанти завдали удару трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 52-ма ударними БпЛА.

В результаті протиповітряного бою збили 46 ударних БпЛА.

#благодійна допомога #обстріл

dostyp.com.ua

Exit mobile version