У Кропивницькому освітяни передали військовим 270 метрів маскувальних сіток

У Кропивницькому освітяни до 270-річчя з дня заснування міста сплели та передали військовим 1620 квадратних метрів маскувальних сіток. Сьогодні, 20 вересня, напередодні Дня міста їх передади ЗСУ, передає кореспондентка Точки доступу.

Загальна довжина маскувальних сіток – 270 метрів. До акції долучилися школи, садочки, коледжі, вищі навчальні заклади та професійно-технічні училища.

Також волонтери та освітяни отримали подяки від міської ради та обласної військової адміністрації: 

  • почесну грамоту отримала Оксана Аветисян, голова міжнародного благодійного фонду “Смайл”,

  • подяку обласної військової адміністрації отримав Валерій Андрійченко, директор центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства “Інгульська Січ”,
  • грамотою Кропивницької міської ради нагородили Ольгу Овчаренко, волонтерку ГО “Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького”, Валентину Пастухову, волонтерку благодійного фонду “Полк Святослава Хороброго”,
  • подяки міської ради та виконавчого комітету вручили Андрію Герасименку, керівнику народного хореографічного ансамблю “Надія”, Віталію Білієнку, заступнику директора з навчально-виховної роботи Кропивницького міжшкільного ресурсного центру №1, Лілії Перерві, Ганні Прибудченко.

Після завершення урочистостей на площу перед міською радою прилетів лелека. Присутні відзначили, що це добрий знак, який символізує перемогу України у війні з росіянами.

 

#день міста

dostyp.com.ua

Exit mobile version