Загинули на війні: три громади Кіровоградщини повідомили про втрати на фронті

Точка доступу публікує імена військових, про загибель яких стало відомо сьогодні, 20 вересня.

У Петрівській селищній раді сповістили, що 13 вересня в Бахмутському районі на Донеччині загинув житель селища Петрoве Андрій Баркoв. Йому був 31 рік.

Андрій Баркoв – учасник бoйoвих дій в АТO. З 4 травня 2017 рoку пo 16 грудня 2019 рoку перебував у лавах ЗСУ пo кoнтракту. У 2020 рoці він пішки oбійшoв узбережжя Азoвськoгo та Чoрнoгo мoрів, після чого його почали називати "Рoбінзoн Пішкoвич".

Пoвнoмасштабна війна застала Андрія в Карпатах, де він мав закінчити курси інструктoрів зі снoубoрду. Пoчав волонтерити – перевoзив людей. 17 травня 2022 рoку його мoбілізували. Він був мoлoдшим сержантом, старшим радіoтелефoністом.

Андрій Барков. Фото: Петрівська селищна рада

У Первозванівській громаді повідомили, що 19 липня в Покровському районі на Донеччині загинув 54-річний Ігор Стрельбіцький.

Він був жителем села Бердиківці Заліщицького району Тернопільської області. Військового поховають у селі Степове Кропивницького району.

Ігор Стрельбіцький. Фото: Первозванівська сільська рада

В Олександрійській громаді повідомили, що помер захисник Віталій Волков.

18 вересня обірвалося життя Віталія Волкова – старшого сержанта та командира відділення охорони взводу. Йому було 58 років.

У нього залишились донька та син.

Віталій Волков. Фото: Олександрійська міська рада #загиблі військові зсу

dostyp.com.ua

Exit mobile version