Дві громади на Кіровоградщині попрощалися з військовими

Вчора, 12 жовтня, у Світловодську попpощалися з геpоєм Віталієм Дядюpою.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на сторінку громади у фейсбуці.

Сеpце захисника зупинилося 2 жовтня поблизу селища Боpова Ізюмського pайону, Хаpківської області.

Народився Віталій Боровий 9 лютого 1983 року у місті Світловодськ. На військову службу був мобілізований 11 липня 2024 року. У загиблого захисника залишилися мати, сестра, дружина та донька.

12 жовтня у Кропивницькому провели в останню путь бійця штурмової бригади "Лють", старшого лейтенанта поліції Володимира Красюка, який загинув у Торецьку Бахмутського району.

У травні 2024 року старший лейтенант поліції Володимир Красюк отримав призначення до батальйону спеціальних операцій "Еней" Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України "Лють". А вже з липня в оперативному підпорядкуванні угруповання військ "Луганськ" виконував важливі для оборони країни завдання.

9 жовтня старший лейтенант поліції Володимир Красюк брав особисту участь в спеціальній операції, під час якої штурмові групи батальйону спеціальних операцій "Еней" здійснювали оборону Торецька. Поліцейським штурмової групи вдалося просунутися вглиб позицій противника до 350 метрів та пройти одну укріплену лінію оборони. Під час бойового зіткнення з російськими окупантами, внаслідок артилерійського обстрілу, старший лейтенант поліції Володимир Красюк отримав тяжке осколкове поранення не сумісне з життям.

Володимиру Красюку було 29 років. Без рідної людини залишились мама, тато, брат та дружина захисника.

 

#прощання з військовим

dostyp.com.ua

Exit mobile version