Кухонна стінка та інші меблі для створення затишного функціонального приміщення

На кухні ми не лише готуємо, а і спілкуємося з друзями та родиною. Тому хочеться, щоби цей простір був затишним та функціональним, а також викликав приємні емоції. Для створення комфортного осередку потрібна кухонна стінка, стіл зі стільцями, побутова техніка, а також декор та освітлення. Усі необхідні для обладнання кухні меблі можна придбати в інтернет-магазині Obstava.

Які меблі потрібні?

Виробники приділяють багато уваги оснащенню кухні, тому на ринку багато різноманітних варіантів. Класичний набір кухонних меблів складається з:

  • гарнітура (стінки) — верхньої та нижньої шафи, стільниці, тумби для мийки, духовки тощо;
  • столу — розкладного, книжки, трансформера, овального, прямокутного, круглого, квадратного тощо;
  • стільців — м’яких чи твердих, із дерева, металу або пластику.

Також на кухні можна розмістити м’який куток чи невеликий столик для кави. Затишку додасть і банкетка з м’яким сидінням.

Різновиди кухонних стінок

Кухонний гарнітур — це каркас, фасад, стільниця та фурнітура. Саме від них залежить термін придатності, функціональність та загальний зовнішній вигляд. 

За формою кухні бувають прямі та кутові. Окремі комплекти оснащені барною стійкою. Також вони поділяються на два різновиди:

  • готові (корпусні);
  • модульні.

Готовий набір складається з підлогових та навісних шаф, тумбочок, полиць і високих пеналів. Усі елементи виконані в одному кольорі та дизайні, а тому мають фіксовані розміри. Перед придбанням такого комплекту потрібно ретельно перевірити всі заміри.

Модульні гарнітури дають можливість вибирати окремі компоненти, формуючи комплект відповідно до габаритів та ціни. Перевага модульних стінок і в тому, що вони підходять для маленьких і великих кухонь одночасно. А якщо з’являється потреба, то завжди можна докупити додатковий модуль.

Вибір меблів залежить від власних уподобань та потреб. Щоби вироби були зручними та функціональними, варто продумати не тільки колірну палітру чи дизайн, а й вибрати якісні матеріали.

Реклама

 

#реклама

dostyp.com.ua

Exit mobile version