У Кропивницькому прийняли петицію про відлов бездомних собак, які є проблеми?

На території Кропивницького петиція, що вміщає прохання вирішення проблеми безпритульних скобах набрала необхідну кількість голосів.

На території Кропивницького петиція, що вміщає прохання вирішення проблеми безпритульних скобах набрала необхідну кількість голосів. Міська рада пояснила, що гроші на вирішення цієї проблеми є в місцевому бюджеті, проте, на даний момент немає можливості знайти працівників зі вилову собак, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на прохання розв’язувати проблему безпритульних собак.

Було прийнято петицію на вилов бездомних собак, після чого проводити їм стерилізацію та повертати на місце вилову. Також петиція включає у собі пункт про тимчасове утримання собак рахунок місцевого бюджету.

Це має спонукати місцевих жителів відповідально до змісту собак і не викидати їх на вулицю. Це також допоможе в оголошенні проблеми покинутих тварин, які знаходяться в притулку.

Як заявляє місцевий уряд, гроші на організацію цієї ініціативи у бюджеті присутні, проте вони не можуть знайти працівників по вилову.

Стало відомо собаки які собаки найкращі для сім’ї з дітьми.

Exit mobile version