Усього три інгредієнти: рецепт смачного і дуже ніжного пюре, що підкорило мережу

Це пюре готується дуже швидко / фото ua.depositphotos.com

Картопляне пюре вигідно доповнює будь-яке м’ясо на обід чи вечерю. TikTok-блогерка Массара поділилась рецептом, для якого знадобиться лише три інгредієнти.

За її словами, це “найсмачніше вершкове пюре”. Рецепт складається лише з п’яти кроків, тож навіть кухар-початківець зможе спробувати його вдома.

Масарра пояснила, що для початку потрібно нарізати кубиками та відварити картоплю у воді з додаванням солі. Це займе близько 20 хвилин.

Відео дня

Далі блогерка зливає воду зі своєї картоплі та товкушкою робить пюре. Після цього додаємо молоко будь-якої жирності, яка вам подобається. Але краще брати близько 150 мл. 

“Не хвилюйтеся. Це не забагато”, – заспокоїла дівчина.

Молоко з’єднайте з картоплею і ще раз розімніть. Далі потрібно додати дві столові ложки оливкової олії, сіль та перець.

“Тепер готово. Насолоджуйтесь”, – сказала Массара.

Інші цікаві рецепти

З початком посівного сезону в магазинах і на ринках продають першу молоду картоплю. Цей ароматний сезонний гарнір завжди виходить смачним. Існує багато способів, як приготувати молоду картоплю. За цим рецептом вона готується в духовці зі шкіркою

Західні ЗМІ жваво публікують рецепт яєчного скремблу Люсі Лью на тлі нещодавньої прем’єри її серіалу. Американська зірка тайського походження, можливо, вже відома комусь за своєю роллю в серіалі “Чому жінки вбивають”.

www.unian.ua

Exit mobile version