У чергах на кордоні з Польщею – майже 850 автівок: прикордонники назвали причину

У чергах на кордоні з Польщею - майже 850 автівок: прикордонники назвали причину

Ексклюзив На кордоні з Польщею станом на цей час у чергах стоять близько 850 легкових авто.

Це пов'язано з поверненням українців за кордон після Великодня, повідомив кореспондентові Укрінформу речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

«Великі черги, що виникли на польському кордоні з легкових авто, пов'язані з тим, що до Великодня протягом двох тижнів була перевага в'їзду, і тому після Великодня відмічається тенденція на виїзд», – сказав речник.

Так, за повідомленням Західного регіонального управління Держприкордонслужби, станом на 15.00 у пункті пропуску «Устилуг»» очікували 200 легкових авто (л/а), 4 автобуси; «Угринів» – 75 л/а, 1 автобус; «Рава-Руська» – 80 л/а; «Грушів» – 140 л/а, 6 автобусів; «Краківець» – 140 л/а, 10 автобусів; «Шегині» – 170 л/а, 3 автобуси; «Смільниця» – 35 л/а.

Є також черги на кордоні зі Словаччиною. У ПП «Малий Березний» очікують 45 л/а, «Ужгород» – 40 л/а, 11 автобусів.

Угорщина: «Тиса» – 45 л/а, 13 автобусів; «Дзвінкове» – 10 л/а, «Косино» – 15 л/а, «Лужанка» – 30 л/а.

ДПСУ радить громадянам, які планують слідувати через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у пунктах пропуску на кордоні з Польщею «Шегині», «Краковець», «Рава-Руська» та «Устилуг» також були черги з легкових автомобілів та автобусів. Найменший пасажиропотік спостерігався у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові».

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон / Фейсбук

www.ukrinform.ua