Кожен бачить фламінго, а треба знайти пелікана за 8 секунд у складній оптичній ілюзії

Слід вчасно знайти пелікана серед інших птахів / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Візуальні загадки на логіку можуть допомогти “прокачати” здатність швидко мислити логічно й звертати увагу на зображенні на дрібні деталі, які решта людей не можуть помітити.

Створено таке свіже завдання – слід розшукати серед великої кількості рожевих фламінго пелікана. Виконати завдання треба за 8 секунд. Щоб перемогти, у першу чергу, треба згадати головні ознаки, за якими можна дуже швидко відрізнити пелікана від фламінго.

Згадайте принаймні одну деталь, яка, на вашу думку, може допомогти вам у пошуках. Якщо ви це зробите, що ваші шанси на перемогу можуть значно зрости. Під час пошуків намагайтеся не милуватися фламінго й не рахувати їх.

Відео дня

Треба швидко знайти серед фламінго пелікана / колаж УНІАН

Тепер ми розкриємо вам, де серед фламінго був пелікан, і за якою деталлю його легко було знайти. У пелікана дзьоб не такий, як у фламінго, і, якщо звертати увагу саме на нього, птаха можна було швидко розшукати. Пелікан був недалеко від лівого верхнього кутка зображення.

Пелікан був у верхній частині оптичної ілюзії-загадки / колаж УНІАН

Опублікована хитра оптична ілюзія – що треба зробити

На зображенні, у центрі якого знаходиться скеля, потрібно розшукати орла. На виконання завдання потрібно витратити лише 8 секунд. Щоб впоратися з оптичною загадкою вчасно, треба звертати увагу на найдрібніші деталі.

www.unian.ua

Exit mobile version