Треба знайти кота серед десятків собак менш як за 10 секунд: головоломка з інтригою

Слід знайти серед собак кота / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Головоломки-загадки з підвохом для дітей та дорослих на основі малюнку, на якого потрібно знайти щось таке, що не кожен може помітити, можуть допомогти покращити уважність та “прокачати” здатність швидко й логічно мислити.

Створено таке досить складне завдання з інтригою – слід серед десятків псів розшукати кота. На розв’язання візуальної загадки треба витратити менш як за 10 секунд. Щоб так швидко впоратися, треба згадати, яка є одна ознака, за допомогою якої можна впізнати кота серед великої кількості собак. Згадайте важливу деталь у зовнішності котів, яка не дозволить переплутати їх з собаками.

Треба розшукати кота серед собак / колаж УНІАН

А зараз ми покажемо, де був кіт, і пояснимо, як же його можна було легко розшукати серед собак. На зображенні видно очі кота, які зовсім не такі, як собачі. Кіт був неподалік верхнього правого кутка зображення.

Відео дня

Кіт “ховався” у верхній частині зображення / колаж УНІАН

Вже опублікована хитра загадка-оптична ілюзія

На зображенні у центрі уваги скеля, а треба розшукати орла. Впоратися із цим непростим завданням треба за 8 секунд. Вчасно птаха розшукають люди, які мають високий рівень коефіцієнта інтелекту (IQ).

www.unian.ua

Exit mobile version