Відомий механік із 56-річним досвідом розповів про простий метод перевірки уживаних автомобілів

Скотті запропонував водіям звернути увагу на зазори між панелями / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, YouTube Scotty Kilmer

Один із найпопулярніших автомобільних експертів YouTube Скотті Кілмер поділився кількома способами, за допомогою яких водії можуть бути впевнені, що купують “чесний” уживаний автомобіль.

У недавньому відео Скотті припускає, що водії часто можуть дізнатися, чи був раніше пошкоджений уживаний автомобіль, який їх цікавить, перевіривши його магнітом, пише Daily Express.

Він порадив: “Сьогодні я збираюся показати вам, як можна визначити, що машина потрапила в аварію, тому що це не завжди так очевидно, як це пошкодження панелі. Тепер люди часто роблять погану роботу з кузовом за допомогою Bondo (самоклейного наповнювача), але Bondo не магнітиться. Отже, якщо ви приклеїте магніт, і замість того, щоб приклеюватися ось так, він просто відвалиться, ви знаєте, що цей автомобіль зазнав аварії”.

Відео дня

Пізніше у відеоролику Скотті запропонував водіям також звернути увагу на зазори між панелями, зазначивши, що невідповідності також є ознакою того, що автомобіль раніше був пошкоджений.

Він продовжив: “Ще один перевіряє зазори в кузові. Подивіться на зазор тут, ключ від машини підходить прямо сюди. Потім перевірте іншу сторону багажника багажник. У цьому випадку ключ навіть близько не наближається до розміру отвору, тому ми знаємо, що він зламаний”.

У відео Скотті за допомогою ключа від машини приблизно вимірює зазори по обидва боки кришки багажника автомобіля, зазначаючи, що з одного боку вони були набагато більшими, ніж з іншого.

Нерівномірні зазори – звичайне явище на автомобілях із запасними частинами, оскільки в багатьох випадках важко привести панелі у відповідність до їхнього початкового стандарту.

Це може бути не тільки ознакою того, що автомобіль потрапив в аварію, а й великі зазори в панелях також можуть пропускати воду, що з часом може викликати іржу.

Поради Скотті Кілмера

Популярний механік виступив з новим попередженням про одну особливість сучасних автомобілів, яка може сильно вдарити по гаманцю водіїв.

Скотті Кілмер, який має велику кількість шанувальників, забив на сполох зприводу систем заправки палива без кришки. Ця інноваційна функція, призначена для запобігання неправильній подачі пального завдяки правильному встановленню форсунки, дає змогу автомобілістам заправлятися, не відгвинчуючи кришки, заощаджуючи час і знижуючи вплив шкідливих парів.

www.unian.ua

Exit mobile version