Чому комбо-карти в Hamster Kombat – головне оновлення?

Нещодавно запущений проект Hamster Kombat, який являє собою гру-клікер, випустив важливе оновлення.

Нещодавно запущений проект Hamster Kombat, який являє собою гру-клікер, випустив важливе оновлення. Також стала відома приблизна дата лістингу токенів HMSTR, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Hamster Kombat.

Головне оновлення

Головним оновленням Hamster Kombat на 6 червня 2024 стала поява нової механіки комбо-карт. Вона дозволяє гравцям отримувати відчутні переваги, а також мотивує регулярно повертатися в гру навіть якщо налагоджений механізм автоматичного майнінгу монет.

Кожна з комбо-карт має унікальні характеристики, які можуть кардинально змінити хід і відчуття від простої гри-клікера. Вони надають геймерам переваги, а також на постійній основі оновлюються.

Завдяки тому, що вони постійно змінюються, гравці регулярно повертатимуться в гру для того, щоб перевірити, які саме актуальні бонусні картки та скоригувати свою стратегію під ситуацію.

Для новаків

Новачки не повинні боятися починати прямо зараз. Розробники надають для нових користувачів бонус у розмірі 25 000 монет. Цей перший ігровий капітал дозволить швидко розпочати свій розвиток, паралельно навчаючись механікам.

Також завдяки стартовому бонусу гравці зможуть швидко приєднатися до досвідченіших гравців, які на даний момент взяли участь у гонці за великим призом. Цей приз є 5 мільйонами монет, які дають змогу видобути нові комбо-карти.

Лістинг

Завдяки тому, що Hamster Kombat добре себе зарекомендував із самого початку, ним зацікавилися великі криптокомпанії. Вже відомо, що лістинг токенів цього проекту HMSTR на кількох платформах відбудеться вже наступного місяця.

До списку бірж, які можуть додати токени, входять: BINANCE, ByBit, BingX, GateIO, WhiteBit, OKX.

Також відомо чому хом’як здобув популярність.

Exit mobile version