Как приготовить яйцо-пашот за 45 секунд: ленивый лайфхак, чтоб не пачкать посуду

Пашот може стати ідеальним доповненням до вашого сніданку / фото ua.depositphotos.com

Яйця-пашот, які дуже популярні у мережі, є чудовим способом розпочати свій день. Існує безліч рецептів і особистих технік для приготування, однак більшість з них досить складні.

Складність полягає в тому, щоб оцінити готовність яйця, коли воно знаходиться у воді і навіть незначні коливання температури можуть змінити його консистенцію, залишивши вас із перевареним жовтком або недовареними білками. TikTok-блогер Dana Rebecca Designs поділилась лайфхаком, як приготувати пашот без каструлі з водою.

Розбийте яйце в невелику ємність, додайте достатньо води, щоб покрити жовток і поставте його до мікрохвильовки. Розігрівайте його приблизно 36-45 секунд.

Відео дня

Після приготування просто обережно дістаньте миску з мікрохвильової печі, перш ніж вийняти з неї яйце за допомогою ложки. Серед підписників виявились люди, які вже давно так роблять, а також ті, хто навіть не знав про подібний метод.

Страви з яєць

Багато людей обирають яйця для сніданку на кожен день, однак з ними не все так однозначно. Хоча яйця відомі своєю великою кількістю поживних речовин , вони також містять холестерин. Дієтологи розкрили, що буде з вашим тілом, якщо щодня їсти яйця.

Багато людей віддають перевагу яєчні на сніданок – це швидка і легка у приготуванні їжа. Однак при неправильному приготовані яйця виділять зайву рідину та стануть гумовими. Існує французька техніка, яка допоможе отримати кремову та однорідну текстуру. 

www.unian.ua

Exit mobile version