У США врятували 28 людей, які застрягли вниз головою на атракціоні (відео)

Відвідувачі парку були дуже перелякані через такий інцидент / скриншот

У штаті Орегона пожежники врятували 28 людей, які застрягли на атракціоні в парку розваг на висоті 100 футів вниз головою. Внаслідок чого одну людину було шпиталізовано до лікарні, пише Sky News. 

Очевидець інциденту Кріс Райан заявив, що вони разом з дружиною були в парку розваг та саме планували покататися на цьому атракціоні. Проте чоловік почув, як люди говорили: “Боже мій, вони догори ногами”, тому вирішив піти, адже ситуація була “дуже страшною”. 

Водночас пожежно-рятувальна служба Портленда повідомила, що пожежники працювали з інженерами парку Оукс, який вперше було відкрито у 1905 році, аби вручну опустити атракціон.

Коли атракціон зупинився, співробітники парку швидко викликали аварійну службу, яка прибула через 25 хвилин. Працівники технічного обслуговування змогли повернути атракціон на місце розвантаження через кілька хвилин. 

У парку розваг уточнили, що атракціон працює з 2021 року та до цього не мав жодних проблем. Також там заявили, що будуть співпрацювати з виробником атракціону та державними інспекторами, аби з’ясувати причину зупинки. 

“Ми хочемо висловити нашу глибоку вдячність службам швидкого реагування і нашим співробітникам за швидкі дії, що призвели до позитивного результату сьогодні, а також решті гостей парку, які швидко виконали вказівки звільнити парк, щоб звільнити місце для екстрених служб, які могли розібратися в ситуації”, – зазначили у повідомленні.

Атракціони у США 

Як писав УНІАН, компанія Mattel оголосила про відкриття нового “лялькового” парку на тлі успіху фільму “Барбі”. Новий парк буде відкрито у штаті Арізона у 2024 році. Також у новому парку розваг будуть представлені атракціони та інтерактивні розваги, присвячені іншим фаворитам Mattel.

Зазначається, що парк розваг Mattel Adventure Park в стилі “Барбі” стане частиною курорту VAI Resort недалеко від міжнародного аеропорту Фенікс Скай Харбор. 

www.unian.ua

Exit mobile version