Доктор їсть щодня один овоч: знижує ризик виникнення раку

Лікар пояснила, чим корисні гриби для людини / фото pixabay.com

Їстівні гриби можуть бути корисними для організму. Невролог, доктор медичних наук Лорі Шнайдер поділилася, що їсть їх щодня, оскільки їй подобається, зокрема, те, що вони містять багато клітковини й білка, у них мало жиру та калорій, і вони багаті поживними речовинами й мають протизапальні властивості.

У стінках грибів є бета-глюкани – це тип розчинної клітковини, яка пов’язана з підтримкою імунного здоров’я, повідомляє Parade, посилаючись на відомості експерта. “Гриби також можуть допомогти регулювати рівень цукру в крові, знизити рівень холестерину та знизити ризик раку”, – сказала експерт.

Медик додала, є багато досліджень щодо впливу цих овочів на здоров’я мозку людини, і що часте споживання грибів може покращувати пам’ять й стимулювати ріст нервів.

Відео дня

Шнайдер також поділилася, що гриб левова грива упродовж століть використовують в китайській медицині для полегшення депресії, стану стресу й тривоги.

Цікаві новини – сьогодні це варте уваги 

Раніше вчені з’ясували, скільки спати достатньо, ходити та сидіти упродовж доби. За відомостями дослідників, людина на добу має спати трохи більше, аніж 8 годин, а ходити й сидіти – приблизно 2 години та 6 годин відповідно.

www.unian.ua

Exit mobile version