Досвідчений автомеханік дав важливу пораду, яка може продовжити життя вашій машині

Автомеханік вважає, що ця річ стане корисною для автомобіля / колаж УНІАН, скриншот, фото ua.depositphotos.com

Досвідчений автомеханік Скотті Кілмер заявив, що звичайний товар, який доступний у всіх спецмагазинах, може значно збільшити термін служби бензинових та дизельних автомобілів. За його словами, використання силіконового спрею на гумових ущільнювачах навколо багажника та дверних ручок може запобігти їхньому пошкодженню, пише Express. 

Експерт висловив припущення, якщо нанести невелику кількість розчину, то це може запобігти повному заїданню дверей. Скотті наголосив, що простий спрей є настільки корисним, що може навіть “подвоїти термін служби” транспортних засобів. Це може стати “життєво важливою порадою” для тих, хто має вживані автомобілі.

“Якщо у вас коли-небудь були липкі або негерметичні ущільнювачі дверцят багажника, то зверніть увагу на це. Зараз ніхто не думає про ці гумові ущільнювачі, але я думаю. Якщо ви побризкаєте їх силіконовим спреєм, а потім протираєте раз на рік, вони не тільки не будуть прилипати, коли ви їх відкриваєте, але й не протікатимуть під час дощу”, – зауважив автомеханік.

Відео дня

Також він навів приклад машини, якій вже 28 років, проте багажник та двері досі не протікають, через те, що він обприскує гумові ущільнювачі раз на рік. 

“Додатковою перевагою є те, що вони силіконові та еластичні, до них не прилипає дощ, і вони не замерзають, коли йде дощ і стає холодно на вулиці, а ви не можете сісти в машину”, – додав Скотті Кілмер.

У коментарях під відео автомобілісти погодились із Скотті та заявили, що вони користуються цією порадою вже “роками”. Інші ж лише нещодавно спробувати так робити та були вражені тим, що вона справді діє. 

Інші поради Скотті Кілмера

Раніше відомий автомеханік назвав небезпечний вживаний спорткар, який може призвести до аварій. За його словами, цей автомобіль має дуже потужний двигун, з яким складно впоратися. 

Також Скотті Кілмер назвав один з найгірших автомобілів у світі. На його думку, ним є Chrysler PT Cruiser, який представили у 2001 році.

“Не будучи фанатом Chrysler, навіть у 2001 році, я не очікував багато чого від цієї машини. Але я дійсно не очікував, що вони будуть настільки поганими, наскільки вони вийшли”, – зазначив експерт.

www.unian.ua

Exit mobile version