Треба відшукати нахабного голуба в квітах за 9 секунд: хитра оптична ілюзія

Слід розшукати голуба за лічені секунди / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Оптичні ілюзії-загадки для дітей та дорослих можуть бути дуже корисними, якщо мова йде про роботу над “прокачуванням” уважності, зібраності, кмітливості та логіки.

Для того, щоб стати кращою версією себе, можна спробувати зробити хитре завдання – спробувати розшукати на клумбі серед квітів захованого голуба. Птаха і так непросто знайти, а є ще й деталь, яка завдання ускладнює, – це дедлайн. Впоратися із пошуками птаха треба за 9 секунд.

Коли візьметеся за розв’язання завдання, швидко окиньте оком зображення, можливо, ви відразу зрозумієте, у чому полягала хитрість, і тоді поле для пошуків птаха значно звузиться.

Відео дня

Спробуйте “увімкнути” логіку, – подумайте над тим, яким може бути голуб, і куди б ви його хитро заховали, якби самі вирішили створити оптичну загадку. Можливо, це допоможе вам у пошуках. Головне, – пам’ятайте, що треба мислити дуже швидко.

Треба розшукати голуба за 9 секунд / колаж з фото УНІАН

Зараз ми пояснимо, яка ж правильна відповідь на візуальну загадку. Якщо ви зрозуміли, що голуб міг бути білим, і його хитро могли заховати десь на білому фоні, то, швидше за все, ви досить швидко впоралися із завдання. Птах був майже по середині зображення.

Голуб був у верхній частині зображення / колаж з фото УНІАН

Така головоломка з підступом вже опублікована – що треба зробити

Серед великої кількості півнів та курей треба розшукати півня, якого можна назвати хитрим. На виконання цього завдання слід витрати 7 секунд. Для перемоги дуже важливо швидко й логічно мислити. 

www.unian.ua

Exit mobile version