Шмигаль обговорив із представниками уряду та бізнесу Швеції збільшення інвестицій в Україну

Фото Премʼєр-міністр Денис Шмигаль обговорив із міністром з питань розвитку міжнародної співпраці та торгівлі Швеції Йоганом Форсселлом та представниками шведського бізнесу питання збільшення інвестицій в Україну.

Про це Шмигаль повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Запросив шведський бізнес інвестувати в нашу державу вже зараз. Зокрема, найбільший потенціал для зростання України мають такі сектори: енергетика, транспорт і логістика, агропродовольчий сектор, критичні матеріали, IT та діджиталізація, зелений перехід, переробна промисловість", – написав він.

Серед іншого, як повідомив глава уряду, у Києві відкрила своє представництво Business Sweden — організація, що працює на більш ніж 40 міжнародних ринках та допомагає шведським компаніям досягти успіху за кордоном.

Премʼєр-міністр висловив вдячність Швеції за підтримку української економіки, за створення й збереження робочих місць.

"Відкриття торгового представництва в Києві буде чудовою можливістю для всіх шведських компаній побачити, які перспективи для них відкриваються в Україні", – зазначив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, Швеція виділила 26,4 млн євро фонду Eastern Europe Energy Efficiency and Environment Partnership (Фонд E5P) для грантової підтримки проєктів енергоефективності в Україні.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

www.ukrinform.ua

Exit mobile version