Як поліпшити смак червоного вина, якщо воно кисле: лайфхак із 1920-х років

Як поліпшити смак червоного вина, якщо воно кисле: лайфхак із 1920-х років

Лайфхак, який може покращити смак вина / фото ua.depositphotos.com

Немає нічого більш розчаровуючого перед вечіркою або застіллям, ніж купити вино і виявити, що воно за смаком нагадує справжній оцет.

У соцмережах показали старий лайфхак із 1920-х років, який може виправити ситуацію, хоча деякі його неабияк критикують, пише Daily Mirror.

“Передана інформація не нова, а скоріше відкривається абсолютно новим поколінням людей. І хоча багато хто був вражений цим трюком, дехто визнав це “злочином” проти алкоголю”, – йдеться в публікації.

Відео дня

Завдяки цьому трюку вино перетворюється на напій під назвою Калімочо, який існує з 1920-х років і виник у районі Старого порту Альгорти, прибережного міста в Іспанії. Це напій, що легко п’ється і складається з червоного вина і коли.

Організатори одного з фестивалів виявили, що вино кисле і додали в нього колу, щоб вирівняти смак, так і з’явився цей напій і трюк.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, яка ідеальна температура для червоного вина. Розуміння ідеальної температури для різних типів червоного вина схоже на секретний ключ, що дозволяє розкрити весь їхній потенціал.

www.unian.ua