Як поліпшити смак червоного вина, якщо воно кисле: лайфхак із 1920-х років

Лайфхак, який може покращити смак вина / фото ua.depositphotos.com

Немає нічого більш розчаровуючого перед вечіркою або застіллям, ніж купити вино і виявити, що воно за смаком нагадує справжній оцет.

У соцмережах показали старий лайфхак із 1920-х років, який може виправити ситуацію, хоча деякі його неабияк критикують, пише Daily Mirror.

“Передана інформація не нова, а скоріше відкривається абсолютно новим поколінням людей. І хоча багато хто був вражений цим трюком, дехто визнав це “злочином” проти алкоголю”, – йдеться в публікації.

Відео дня

Завдяки цьому трюку вино перетворюється на напій під назвою Калімочо, який існує з 1920-х років і виник у районі Старого порту Альгорти, прибережного міста в Іспанії. Це напій, що легко п’ється і складається з червоного вина і коли.

Організатори одного з фестивалів виявили, що вино кисле і додали в нього колу, щоб вирівняти смак, так і з’явився цей напій і трюк.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, яка ідеальна температура для червоного вина. Розуміння ідеальної температури для різних типів червоного вина схоже на секретний ключ, що дозволяє розкрити весь їхній потенціал.

www.unian.ua

Exit mobile version