Жінка щодня робила 20 тисяч кроків, щоб схуднути: і ось що з цього вийшло

Енні поділилася зі своїми підписниками дивовижною трансформацією / колаж УНІАН, скріншоти

Жінка протягом місяця робила 20 000 кроків щодня, і це справило величезний вплив на її зовнішній вигляд, пише Daily Mirror.

Ходьба – простий, безкоштовний і легкий спосіб стати активним, здоровим і привести себе в бажану форму, позбувшись зайвих кілограмів. Можливо, це не перше заняття, яке спадає вам на думку, коли йдеться про спалювання калорій, але це залежить від того, як довго і наскільки інтенсивно ви ходите, а також від того, якою є ваша дієта.

Авторка онлайн-контенту Енні поділилася зі своїми підписниками в мережі дивовижною трансформацією після місяця інтенсивної ходьби.

Відео дня

“Я так шокована. Не знаю, як ви, але я думаю, що 30 днів – це божевілля для такого результату, – зазначила вона. – Я втратила близько 4 кілограмів за останні 30 днів. Але я також майже впевнена, що завдяки такій тривалій ходьбі набрала трохи м’язів”.

Зазначається, що крім ходьби Енні протягом цього місяця стежила за харчуванням: “Я не рахувала калорії або щось у цьому роді, просто намагалася харчуватися здоровою їжею”.

Водночас жінка зізналася, що проходження такої великої кількості кроків на день викликає “стрес”, і їй доведеться повернутися до проходження близько 10 000 кроків на день.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що краще для схуднення – біг чи ходьба: тренер дав чітку відповідь.

www.unian.ua

Exit mobile version