У яких випадках можуть висадити пасажирів із поїзда?

Залізниця має право на те, щоб відмовити пасажиру у перевезенні його багажу або висадити мандрівника з поїзда за певних умов.

Залізниця має право на те, щоб відмовити пасажиру у перевезенні його багажу або висадити мандрівника з поїзда за певних умов, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Міністерство транспорту та зв’язку України.

Якщо пасажир перебуває у явно вираженому нетверезому стані та порушує правила, встановлені в поїзді та громадському порядку, заважає іншим пасажирам, його йому можуть відмовити у перевезенні або висадити з поїзда.

Відмова у посадці або висадка пасажира такого плану здійснюється провідником вагона чи посадовими особами, які виконують службові обов’язки. У разі непокори залучаються поліцейські.

Також можуть відмовити пасажиру, чиє захворювання порушує спокій інших і немає можливості помістити його окремо. Дане рішення приймається за обов’язковою участю представників лікарсько-медичного персоналу та лише на станції, де є відповідні медичні установи.

Укрзалізниця попередила про зміни в маршрутах потягів для українців, які їдуть до Польщі.

Exit mobile version