Від парку літаків до колекції годинників: шалено дорогі речі, якими володіє Ілон Маск

У Маска є парк приватних літаків / фото REUTERS

Ілон Маск – загадковий підприємець і новатор, відомий своїми новаторськими підприємствами і величезним багатством. Майно Маска, одного з найбагатших людей на планеті, дає можливість зазирнути у світ розкоші, який мало хто може собі уявити, пише newtraderu.com.

“Від передових технологій до класичних автомобілів – його колекція настільки ж різноманітна, наскільки і цінна”, – йдеться в публікації.

Найдорожчі речі Ілона Маска

Парк приватних літаків. Перлиною авіаційної колекції Маска є літак Gulfstream G650ER, вартість якого становить приголомшливі 66,5 мільйонів доларів. Цей наддалекий реактивний літак – не просто вид транспорту; це літаючий палац. Маючи дальність польоту понад 7500 морських миль, G650ER дає змогу Маску здійснювати безпосадочні перельоти практично між будь-якими двома містами на Землі, що робить його безцінним для його глобальних бізнес-операцій. Кілька літаків Gulfstream G550, кожен вартістю близько 62 мільйонів доларів, доповнюють G650ER. Ці літаки пропонують ідеальне поєднання розкоші та функціональності, вирізняються розкішним інтер’єром, передовими розважальними системами та можливістю служити як мобільні офіси. G550 оснащені сучасною авіонікою і можуть з комфортом розмістити до 19 пасажирів, що робить їх ідеальними для ділових поїздок з керівниками Маска.

Відео дня

Багатомільйонні особняки. Портфель нерухомості Маска був таким же динамічним, як і його бізнес-проєкти. Одним із його найвідоміших об’єктів нерухомості був особняк вартістю 17 мільйонів доларів у Бель-Ейр, Каліфорнія. Ця розкішна резиденція може похвалитися сімома спальнями, дев’ятьма ванними кімнатами, ультрасучасним кінозалом, тенісним кортом і басейном. Він уособлює розкішний спосіб життя, властивий технологічним мільярдерам, і пропонує панорамний вид на Лос-Анджелес і Тихий океан.

Вражаюча колекція автомобілів. У гаражі Маска зібрані як класичні автомобілі, так і сучасні дива, кожне з яких має своє значення. Одним із найцінніших є McLaren F1, куплений за 1 мільйон доларів. Цей культовий суперкар, відомий своєю центральною посадкою і рекордною швидкістю, являє собою вершину автомобільної інженерії 1990-х років. На відміну від високотехнологічного McLaren, Маск також володіє Ford Model T 1920 року вартістю близько 25 000 доларів. Ще одна перлина в його колекції – Jaguar E-Type 1967 року випуску вартістю близько 100 000 доларів. E-Type часто називають одним із найкрасивіших автомобілів, коли-небудь створених, що демонструє визнання Маска позачасовим дизайном. Мабуть, найвідомішим автомобілем, пов’язаним із Маском, є Tesla Roadster, який він запустив у космос на борту ракети SpaceX. Цей електричний спортивний автомобіль вартістю 100 000 доларів, який зараз обертається навколо Сонця, слугує потужним символом амбіцій Маска в автомобільній та аерокосмічній промисловості.

Елітні аксесуари. Один із найунікальніших предметів у його колекції – пара кросівок Air Jordan Tesla, виготовлених на замовлення. Ці єдині у своєму роді туфлі, зроблені зі шкіри пітона, вперше одягнув Маск на презентації Tesla Model Y. Колекція годинників Маска включає в себе кілька вражаючих моделей. Він був помічений у годинниках Audemars Piguet вартістю 50 000 доларів і Richard Mille вартістю 200 000 доларів. Ще один примітний аксесуар – каблучка Tesla з діамантами і рубінами вартістю понад 37 000 доларів. Цей виготовлений на замовлення виріб, подарунок дизайнера Бена Баллера, прикрашений логотипом Tesla.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як стати багатим і успішним, як Ілон Маск – колишня дружина видала його звичку №1.

www.unian.ua

Exit mobile version