Експерти з уживаних автомобілів назвали два популярні хетчбеки, яких водіям варто уникати

Також експерти порадили альтернативний варіант для водіїв / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скриншот

Відомі автомобільні експерти радять водіям уникати двох популярних вживаних автівок, які були критично оцінені під час їхнього запуску в 2010-х роках. Адам Морріс та Джим Халл регулярно знімають відео, в яких дають свої рекомендації щодо найкращих вживаних автомобілів та ненадійних моделей, яких варто уникати, пише Express. 

Адам Морріс зазначив, що Volkswagen Polo п’ятого покоління не витримав випробування часом та став гіршим. 

“Тоді, тобто 14 років тому, я думаю, що в тому дійсно компактному класі, я уявляю, що він би трохи виділявся. Він би конкурував з такими машинами, як Mazda2 та [Toyota] Yaris. Це гарний приклад того, що те, що автомобіль був гарним, коли він був новим, не означає, що він буде таким і надалі. Якщо ми подивимося на це сьогодні, з ретроспективою, то це не повинен був бути автомобіль року”, – зауважив Морріс.

Відео дня

Volkswagen Polo п’ятого покоління / фото Вікіпедія

Попри те, що Volkswagen Polo є основою модельного ряду німецької компанії з 1975 року, Адам і Джим з критикою поставилися до моделі п’ятого покоління, яку виготовляли між 2010 і 2017 роками. Також багато хто вважає, що модель пропонує достатньо місця для пасажирів та багажу, однак експерти запевняють, що двигуни були недостатньо потужними, що робило Polo досить нудним суперміні.

Крім того, у відео Адам і Джим обговорили Volvo XC60 другого покоління, стверджуючи, що водіям, які шукають надійний приклад, слід зупинитися на простому силовому агрегаті.

“Чи можемо ми просто погодитися, що якщо ви купуєте дизель або просто бензин, забуваючи про гібрид, турбіну з нагнітачем, конденсатор потоку, ядерний реактор і парову енергію, то з ними все гаразд?”, – запитав Адам.

Volvo XC60 другого покоління / фото Вікіпедія

“Я, мабуть, скажу “добре”, так, я згоден з цим. Вони виглядають досить добре з погляду стилю. Я б сказав, що це трохи поляризаційний автомобіль”, – відповів Джим.

Проте Адам запропонував водіям, які шукають надійний та цікавий вживаний автомобіль, розглянути повністю електричний BMW i3, який виграв нагороду у 2014 році.

Електричний BMW i3 / фото Вікіпедія

“Що мені подобається в i3, і чому, на мою думку, він отримав нагороду, так це те, що це унікальний автомобіль. BMW насправді не робила нічого подібного. Я ризикну сказати, що він все ще гідний. Їй вже 10 років, але коли ви бачите її, вона все ще має актуальний вигляд. Я не їздив на ньому, але мій друг, у якого є такий, любить, як він їде, плюс, з точки зору надійності, вони здаються досить хорошими”, – підкреслив Адам.

Вживані автомобілі – останні новини

Раніше автомобільний експерт закликав водіїв уникати декількох відомих, але ненадійних вживаних пікапів. Він зазначив, що є набагато кращі альтернативи за такими ж цінами.

Також досвідчений механік назвав чотири автомобілі, які швидко опиняться на звалищі. Експерт зазначив, що не варто дозволяти гарному зовнішньому вигляду таких автомобілів обдурити себе, придбавши їх. 

www.unian.ua

Exit mobile version