“Найбезглуздіша річ, яку я коли-небудь бачив”: відомий механік випробував новий пікап Tesla

Однак відомому автомобільному експерту не дуже сподобалась така Tesla / колаж УНІАН, фото Вікіпедія, скриншот

Досвідчений автомобільний експерт Скотті Кілмер прокоментував довгоочікуваний, повністю електричний пікап, який привернув увагу водіїв у всьому світі. У своєму нещодавньому відео він розповів про Tesla Cybertruck та зазначив, що він має неймовірно незвичний дизайн, проте пропонує велику вантажність, пише Express. 

“Мушу сказати, що це найбезглуздіша річ, яку я коли-небудь бачив. Це виглядає як щось, що Гомер Сімпсон міг би зробити, як вантажівку, так? Насправді він не схожий на вантажівку, але, хочете вірте, хочете ні, у нього ззаду є щось на кшталт “Ролодексу”. Отже, якщо ми натиснемо на неї, ви побачите, що це дійсно щось на кшталт пікапа, і що дивно, у нього є кнопка, щоб опустити задні двері, адже це електромобіль, але у нього немає кнопки, щоб підняти їх вгору. Щоб це зробити, вам доведеться штовхати його вгору голими руками”, – зазначив Скотті Кілмер.

Відомо, що вперше про Tesla Cybertruck стало відомо у листопаді 2019 року. Він був повністю електричним пікапом, який відрізняється футуристичним дизайном, що складається з гострих кутів та пласких панелей. У своїй найпотужнішій версії він може перевозити до 1100 кг і пропонує максимальний запас ходу – 470 миль зі встановленим розширювачем діапазону. 

Відео дня

Попри те, що модель продається в США з листопада 2023 року, офіційних планів щодо її виведення на ринок Великої Британії немає через проблеми з вагою та безпекою. 

Коли Скотті потрапив всередину кібертранспорту, то наголосив, що в ньому немає нічого незвичного. Водії натискають кнопку на кермі, аби вказати дорогу та дивляться на сенсорний екран, щоб побачити, що позаду них. 

“У вас немає ключа, у вас є картка, яка вставляється сюди, у нас є якийсь синтетичний матеріал на сидіннях, які досить зручні, і великий люк, який є непрозорим, тому вам не буде тут дуже жарко, і він досить великий. Принаймні, тепер вони розмістили поворотники тут [на кермі], тож нам не потрібно нічого натискати на сенсорному екрані. Ви отримуєте гарний огляд [на сенсорному екрані], і ви можете отримати повний огляд, натиснувши кнопку на рульовій колонці. Екран також має надзвичайно високу роздільну здатність, треба віддати їм належне”, – підкреслив автомеханік.

Однак коли Скотті Кілмер виїхав на машині на дорогу, то розкритикував маленьке кермо, яке набагато чутливіше, ніж у більшості автомобілів, проте все ж він був вражений роботою Tesla.

“Почнемо з дивного керма, я відчуваю себе так, ніби я лечу на літаку, а не за кермом автомобіля. До цього маленького керма потрібно деякий час [щоб звикнути], тому що воно дуже чутливе. Ви повертаєте його трохи, але насправді воно повертається дуже сильно. На цих вибоїнах Род-Айленду він справді не дуже добре справляється з керуванням; ви відчуваєте кожну нерівність. Тепер нам не потрібно турбуватися про зчеплення з дорогою, адже це повний привід. У навороченій машині три мотори, а в цій – два. Так чи інакше, давайте подивимось, на що ця штука здатна. Вона страшенно швидка, з цим не посперечаєшся”, – запевнив експерт.

Інші поради автомобільних експертів

Раніше відомі автомобільні експерти порадили водіям уникати двох популярних вживаних хетчбеків, які з роками стають лише гіршими. Водночас вони порадили розглянути повністю електричний BMW i3, який виграв нагороду у 2014 році.

Також повідомлялось, що експерт закликав водіїв не купувати деякі вживані пікапи, адже вони є не дуже якісними. Зокрема фахівець закликав водіїв не купувати китайський Great Wall Steed.

www.unian.ua

Exit mobile version