Справжній виклик для мозку: знайдіть рибу серед котів за 9 секунд в оптичній ілюзії

Нова оптична ілюзія для вашого мозку / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, УНІАН

Оптичні ілюзії чудово розвивають увагу та гостроту зору. Ці візуальні загадки кидають виклик вашому сприйняттю та перевіряють ваші навички спостереження.

УНІАН пропонує оптичну ілюзію, яка під силу далеко не кожному. Ваше завдання – знайти рибу поміж котиків на цій картинці. Лише найуважніший може впоратися із цим завданням за 9 секунд, а для багатьох людей це не під силу зовсім.

Оптична ілюзія / УНІАН

Науковці стверджують, що оптичні ілюзії покращують когнітивні здібності та стимулюють мозок мислити творчо. Регулярне виконання цих завдань допомагає покращити пам’ять і відточити навички вирішення проблем.

Відео дня

Ця оптична ілюзія складна тим, що риба заховалася у найпідступніший спосіб. Посеред котиків яскравих окрасів її знайти вкрай непросто. Ваш час закінчився. Якщо ви не впоралися із цим завданням, не засмучуйтесь. Ось де заховалась риба.

Відповідь / УНІАН

Якщо вам сподобалась ця оптична ілюзія, поділіться нею зі своєю родиною та друзями. Киньте їм виклик. 

Цікаві новини – сьогодні це варте уваги

Серед сотні чисел 8 потрібно знайти заховану літеру. На пошуки необхідно було відвести лише 9 секунд. Перед тим, як братися за пошуки, варто подумати логічно й, можливо, ви зрозумієте, про яку букву може йтися. 

www.unian.ua

Exit mobile version