Експерт з кар’єри поділився найголовнішим питанням, яке потрібно ставити на співбесіді

Відповідь інтерв’юера може допомогти відчувати вам себе більш впевнено на цій посаді / фото ua.depositphotos.com

Під час завершення співбесіди, коли інтерв’юер закінчує свої запитання та надає слово кандидату, варто поставити одне найголовніше запитання. Якщо ви поставите розумні, вдумливі запитання, то отримаєте перевагу над іншими кандидатами та зможете вирішити, чи справді вам підходить ця посада, пише CNBC make it.

За словами експерта з питань кар’єри LinkedIn Ендрю Маккаскілл, є одне питання, яке ви повинні “завжди” ставити на співбесіді, а саме: “Який вигляд має успіх для вас у перші 90 днів роботи на цій посаді?”.

Таким чином ви покажете, що проактивні та хочете отримати навички, які необхідні для досягнення успіху на цій посаді, запевняє Маккаскілл.

Відео дня

Він зазначив, що перші 90 днів на новій посаді є найпоширенішим часовим проміжком, який роботодавці використовують, аби оцінити вашу відповідність посаді та культурі компанії, тому така точка відліку є корисною. 

“Воно показує інтерв’юеру, що вам цікаво, і ви дійсно думаєте про те, як ви можете допомогти йому вирішити проблеми, з якими він стикається в цей момент”, – пояснив Маккаскілл.

Зазначається, що відповідь інтерв’юера може допомогти відчувати вам себе більш впевнено на цій посаді або виявити деякі “червоні прапорці”. 

Експерт попередив, якщо менеджер з підбору персоналу не уточнює конкретні завдання та обов’язки на цій посаді або нечітко говорить про графік та очікування щодо понаднормової роботи, то “це може бути ознакою того, що робота пов’язана з високим рівнем стресу”.

“Воно (питання – УНІАН) дає вам можливість зрозуміти, які навички та риси роботодавець надає перевагу при найманні на цю посаду, і якими словами він описує свого ідеального кандидата, щоб ви могли відповідати йому. Це допоможе вам дістатися до самого серця того, що вони шукають”, – підкреслив Маккаскілл.

Інші цікавинки на тему стосунків між людьми

Раніше матір 18-річної дівчини з докторським ступенем розповіла про своє батьківське правило №1, яким вона користується під час виховання дитини. Жінка радить іншим батькам слідувати за вподобаннями своєї дитини, якщо вони хочуть мати довірливі стосунки з нею.

Також експерт дав поради, як впоратися з грубими колегами на роботі. За її словами, у таких випадках мовчання може стати виходом. 

“У грубіянів на роботі вразливе его. Вони надмірно компенсують це тим, що принижують вас, щоб відчути себе краще. Просто намагайтеся ігнорувати їх настільки, наскільки це можливо. Тримайтеся сильно – і не давайте їм того, чого вони хочуть”, – зазначила експерт.

www.unian.ua

Exit mobile version