Чоловік 6 років не ходив на роботу й продовжував отримувати зарплату: як його викрили

Чоловік знайшов спосіб не ходити на роботу / фото ua.depositphotos.com

Багато хто хотів би продовжувати отримувати гроші і при цьому не працювати. 69-річний іспанець Хоакін Гарсія зміг досягти успіху у цьому бажанні.

Як пише Unilad, чоловік працював інспектором будівництва станції очищення води в Кадісі. Після 20 років у місцевому уряді робоче середовище ставало для нього все більш напруженим, що змусило Хоакіна прийняти досить нетрадиційний підхід до подолання: він просто перестав з’являтися.

Цей план працював цілих шість років, протягом яких він отримував 41 500 доларів річної зарплати. У цьому йому допомогла складність робочого місця, бюрократія та удача. Так вийшло, що а через плутанину між двома відділами, кожен з яких припускав, що інший відповідає за нагляд за його обов’язками.

Відео дня

Ситуація змінилася, коли Хоакіна номінували на нагороду за 20 років служби в компанії. Його керівник був дуже здивований, коли вони викликали чоловіка на церемонію і виявили, що він не ступав в офіс шість років. Його зобов’язали повернути 30 000 доларів, що є максимальною сумою, на яку можна було оштрафувати.

Під час допиту Хоакін зізнався, що не працює, але стверджував, що став жертвою знущань на робочому місці і спочатку перестав відвідувати, щоб уникнути конфлікту. Він зазначив, що вивчав філософію у вільний час, максимально використовуючи свою незаплановану відпустку.

“Мені було цікаво, чи він все ще там працює, чи пішов він на пенсію, чи помер? Але платіжна відомість показала, що він все ще отримує зарплату. Я подзвонив йому і запитав: “Що ти робив учора? За місяць до цього, за місяць до цього?” Він не знав, що сказати”, – згадує заступник мера Хорхе Блас.

Зі штрафом Хоакін не погодився й запустив петицію проти цього. Дехто навіть захоплювався його зухвалістю.

Цікаві новини про роботу

Робот, який працював у міській раді Кумі і займався переважно документообігом і виконанням кур’єрських завдань, розбився, скинувшись з двометрових сходів, що дехто розцінив як перший в Південній Кореї “робосуїцид”.

Австралійський регіон Тасманія вирішив привабити більше туристів у зимові місяці, запропонувавши відвідувачам низку незвичайних “вакансій”. Серед пропонованих вакансій – збирач устриць, дослідник паранормальних явищ, звіздар та вигулювач вомбатів.

www.unian.ua

Exit mobile version