“Поганий вибір”: досвідчений експерт назвав один вживаний автомобіль, якого краще уникати

Крім того, цей автомобіль зроблений з дешевого пластику, наголошує фахівець / фото Вікіпедія

Автомобільний експерт Алекс Роббінс розповів про вживаний автомобіль, якого варто уникати потенційним покупцям, якщо їхній бюджет складає приблизно 13 тисяч доларів, пише Express. 

За його словами, йдеться про автомобіль Citroen DS 4, випущений між 2015 і 2019 роками. Цю модель критикували за погані задні сидіння, двигуни та керованість, а також за проблеми з надійністю, через які на деяких моделях виходили з ладу ремені ГРМ та турбіни.

Віднесення DS 4 до категорії “поганий вибір вживаного автомобіля для покупки” пов’язано з тим, що інтерес до ринку вживаних автомобілів продовжує зростати, адже люди шукають кращі автомобільні пропозиції під час кризового становища у житті.

Відео дня

Для газети The Telegraph Роббінс наголосив, що тісні задні сидіння, дешевий пластик, млявий двигун та недбале керування є лише деякими з проблем. Тому за цю ціну можна придбати набагато кращий варіант. 

Вживані авто – інші поради щодо купівлі

Раніше експерт з уживаних автомобілів назвав три надійні вживані автомобілі, які можна купити не за дуже високу ціну. Зокрема фахівець радить придбати водіям Honda Accord, Toyota Aygo та Toyota Land Cruiser.

Водночас відомий автомеханік Скотті Кілмер розповів про старий, але надійний спорткар. Він радить придбати водіям доступну модель, яка не коштуватиме цілого статку, якщо вийде з ладу.

www.unian.ua

Exit mobile version