Постійно прокидаєтеся посеред ночі? Ось у чому може бути причина

Названо низку причин, через які в людей може виникнути проблема зі сном / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Дехто стикається з проблемою зі сном і хоче дізнатися, що означає, якщо людина прокинулася о 3-й годині ночі. Несподіване пробудження можливе після того, як людина заснула досить непізно, наприклад, близько 23-ї години. Після цього в голові може виникнути потік негативних думок, які складно зупинити, і людина не здатна заснути до ранку. Таку проблему можна пояснити з наукової та ненаукової точок зору.

  • Чому я прокидаюся о 3 годині ночі – що кажуть медики
  • Прокидаюся о 3 годині ночі – езотерика
  • Якщо ви прокинулися о 2-3 годині ночі – прикмета
  • Чому я прокидаюся о 3 годині ночі – що кажуть медики

    Як правило, раннє пробудження, після якого потім неможливо заснути, – це ознака хронічної тривалої стресової ситуації, з якою мозок так чи інакше не впорався, і на якомусь етапі розвинулася депресивна реакція.

    Пробудження є наслідком того, що мозок уже дістав стрес – він звертається до ситуації, що виникла, і не розуміє, що робити, оскільки з нею не можна змиритися, її не можна забути і не зрозуміло, як сформувати довготривалу пам’ять чи якийсь рефлекс. У такий момент мозок перезбуджується, виділяється більше адреналіну та кортизолу, і в цей час людина раптово прокидається.

    Відео дня

    У китайській медицині є інше пояснення раптового пробудження – вважається, що проблеми зі сном може провокувати блокування енергії ци в якомусь органі. На думку китайських медиків, у здорової людини ця енергія вільно тече через тіло.

    Прокидаюся о 3 годині ночі – езотерика

    На думку езотериків, інколи людей будить уночі янгол-охоронець, щоб вони могли прокинутися і вчасно зробити щось – врятувати себе чи інших, чиє життя від них залежить. Людину теж нібито могли розбудити тоді, коли недоброзичливці заздрили їй чи її близьким і бажали чогось поганого.

    Езотерики стверджують, що пробудження можливе нібито від відчуття поштовху в бік, дотику за плече чи голосу, який шепоче: “Вставай”.

    У момент пробудження радять подякувати янголу-охоронцю за те, що він вас розбудив, і побажати здоров’я та щастя своїм близьким. Спляча людина вважається беззахисною, а та, що не спить, – під енергетичним захистом, і їй набагато важче нашкодити.

    Якщо ви прокинулися о 2-3 годині ночі – прикмета

    У разі пробудження в інтервалі від 2 до 3 години ночі, згідно з прикметою, не варто поспішати просити когось про допомогу щодо проблеми, що виникла. У такому разі радять звертатися до свого внутрішнього голосу – нібито тільки інтуїція може підказати, як вчинити правильно.

    Якщо ж людина несподівано і кілька днів поспіль прокидається рівно о 3-й годині ночі, це означає, що їй хтось намагається зашкодити за допомогою чорної магії – провести приворотний обряд чи навести порчу.

    Раніше УНІАН з’ясував, що не можна робити на кладовищі – було названо дуже погані прикмети.

    Вас також можуть зацікавити новини:

  • Треба знайти єдину скибочку кавуна без кісточок за 7 секунд: напрочуд складна оптична ілюзія
  • Що видає нехороших людей: названо топ-8 способів поведінки
  • Їх вимовляють майже всі: 4 фрази людей з низькою самооцінкою
  • www.unian.ua

    Exit mobile version