АРМА виставило на продаж квадроцикли й баггі Медведчука

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виставило на аукціони на платформі Prozorro.Продажі квадроцикли та баггі Віктора Медведчука.

Про це повідомила у Телеграмі голова АРМА Олена Дума, передає Укрінформ.

«Більше не покатається. Баггі та квадроцикли державного зрадника Віктора Медведчука вже на Prozorro.Продажі», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, до продажу пропонується квадроцикл Traxter Max марки Bombardier. Строк експлуатації – 20 років. Стартова ціна лоту – 161 637 грн. Ще один транспортний засіб тієї ж марки, 2003 року випуску, виставлений за 154 409 грн.

Крім того, потенційному покупцю пропонується баггі CAN AM Traxter Defender Max XT HD10 2018 року випуску. Стартова ціна лоту – 735 063 грн.

Торги оголошено на 25 липня.

АРМА також виставило на реалізацію другу та третю частини контрабандної партії електронних пристроїв. Раніше з неї реалізовано компʼютерну техніку на суму 11,6 млн грн. Цього разу на продаж опубліковано два лоти, які включають смартфони, безпровідні навушники та планшети відомих брендів. Незалежно від кінцевої суми, за яку буде реалізовано ці два лоти, держава отримає понад 12 млн грн митних платежів.

Як повідомлялося, конкурсна комісія Національного агентства з розшуку та менеджменту активів обрала компанію, яка проведе аукціон із продажу картин з колекції Віктора Медведчука.

Фото: Prozorro

www.ukrinform.ua

Exit mobile version