10 речей, які більшість дітей не знають про своїх матерів

Названо 10 речей, які діти не знають про своїх матерів / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ви можете бути зі своїми дітьми максимально близькими та відкритими, але все ж є речі, які діти не знають про своїх батьків, зокрема про маму. Портал Up Worthy назвав 10 речей, які ваша матір вам не розповідала. 

1. Ви змусили її плакати

Вона плакала, коли дізналася, що вагітна. Вона плакала, як вас народила. Вона плакала, коли вперше обняла вас. Вона плакала від щастя. Вона плакала від страху. Вона плакала від хвилювання. Вона плакала, тому що вона так глибоко співчуває тобі. Вона відчула ваш біль і ваше щастя, і вона поділилася ними з вами, усвідомлювали ви це чи ні.  

2. Вона хотіла останній шматок пирога

Мама часто каже, що не хоче останній шматок пирога, коли побачила, як її дитина великими очима дивиться на цю їжу. Вона знала, що це зробить її набагато щасливішою бачити, коли ви смачно поїли. 

Відео дня

3. Було боляче

Вашій матері було боляче, коли ви маленькі тягнули її за волосся, вкусили її, пили молоко з її грудей. Окрім того, коли вона була вагітна їй було боляче, коли ви штовхались в животі, а її тіло зазнало шаленого болю, коли ви з’являлись на цей світ. 

4. Вона завжди боялася

З моменту вашого зачаття вона робила все, що в її силах, щоб захистити вас. Вона стала твоєю мамою-ведмедицею. Вона була тією жінкою, яка хотіла сказати “ні”, коли маленька сусідська дівчинка просила вас обійняти, і яка здригалася, коли вона це робила, тому що, на її думку, ніхто не міг захистити вас так, як могла б вона сама.

Вона не спала допізна, щоб переконатися, що ти безпечно повернувся додому, і прокинулася рано, щоб провести вас до школи. З кожним забитим пальцем на нозі та маленьким спотиканням вона була поруч; вона була готова вихопити вас із кожним поганим сном чи нічною лихоманкою. Вона була там, щоб переконатися, що з тобою все гаразд.

5. Вона знає, що неідеальна

Вона сама собі найгірший критик. Вона знає всі свої недоліки і іноді ненавидить себе за них. Однак вона найсуворіша до себе, коли справа доходить до вас. Вона хотіла бути ідеальною мамою, не робити нічого поганого, але оскільки вона людина, вона робила помилки. 

6. Вона спостерігала за вами, коли ви спали

Були ночі, коли вона не спала до 3 ночі й молилася, щоб ти нарешті заснув. Вона насилу тримала очі відкритими, коли співала вам, і благала вас “будь ласка, будь ласка, засни”. Потім, коли ти нарешті заснув, вона клала вас спати, і вся її втома зникала на коротку секунду, коли вона сиділа біля твого ліжка, дивлячись вниз на твоє спляче обличчя.

7. Вона носила вас набагато довше дев’яти місяців

Вона носила вас не лише 9 місяців, а й після того, як ви народились. Вона носила вас на руках під час прибирання, приготування їжі та навіть під час вашого сну. Вона вас притискала, любила, цілувала і грала з вами, що ви почувалися у безпеці в її обіймах. 

8. Кожен раз, коли ви плакали, в неї розбивалось серце

Для матері не було такого сумного звуку, як ваш плач. Вона робила все, щоб в її силах, щоб ви не плакали, і коли вона не могла зупинити ваших сліз, її серце розбивалося на мільйон маленьких шматочків.

9. Вона поставила вас на перше місце.

Вона залишилася без їжі, без душу і без сну, бо завжди ставила ваші потреби вище своїх власних. Вона витрачатиме весь день на задоволення ваших потреб, і до кінця дня у неї не залишиться сил для себе. Але наступного дня вона прокидалася і повторювала все знову, тому що ви так багато для неї значив.

10. Вона б пройшла це все знову

Бути мамою — це одна з найважчих робіт, яку може виконувати будь-хто, і іноді це доводить вас до межі можливостей. Попри весь біль, горе, пізні ночі та ранні ранки, через які пройшла ваша мама, вона зробила б усе це знову для вас, тому що ви для неї цього варті.

Раніше писав УНІАН, як виростити “хороших” дітей. Психологи Гарварду дали 6 практичних порад. 

www.unian.ua

Exit mobile version