Складено топ-5 продуктів із найвищим вмістом білка

Які продукти містять білок / фото ua.depositphotos.com

Експерти з харчування склали список продуктів, які багаті на білок, пише StudyFinds.

Зазначається, що ці продукти однаково порадують ваші смакові рецептори і біцепси.

Продукти з високим вмістом білка – топ-5

Яйця. Мають високу біодоступність, а це означає, що організм може легко засвоювати і використовувати отриманий з них білок. Яєчні білки являють собою майже чистий білок.

Відео дня

Куряча грудка. Куряча грудка не тільки багата на білок, а й містить мало жиру, якщо її їсти без шкіри. І існує майже нескінченна кількість способів її приготування, які допоможуть вам не нудьгувати, якщо курка становить значну частину вашого раціону.

Нежирна яловичина. Багато хто з людей уникають червоного м’яса, але нежирна яловичина є чудовим джерелом білка. Головне – їсти її в помірних кількостях.

Морепродукти. Лосось – ідеальний варіант для тих, хто шукає білок у розділі морепродуктів, і не дарма його переваги виходять за рамки простого вмісту білка. Він також містить жирні кислоти омега-3 і омега-6, залізо, холін, вітамін B12, вітамін D, селен і, звичайно ж, багато білка.

Бобові. До них належать різні види квасолі та гороху, такі як чорна квасоля, нут і сочевиця. Вони багаті білком, клітковиною і багатьма ключовими поживними речовинами, включно з кальцієм, калієм, магнієм і залізом.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 10 найдорожчих у світі сортів чаю.

www.unian.ua

Exit mobile version