Це більше, ніж хороші манери: психологи назвали 8 рис справді порядної жінки

Названо 8 рис порядної жінки / фото ua.depositphotos.com

Згідно з даними низки психологів, є велика різниця між тим, щоб бути хорошою жінкою і порядною жінкою. Вся справа в характері, а не тільки в хороших манерах. Видання Hack Spirit назвали 8 рис справді порадних жінок.

1. Вона співчутлива

Експертка зі стосунків Тіна Фей розповіла, що психологи давно визнали співчуття ключовою характеристикою справді порядної жінки. Простіше кажучи, співчуття – це здатність розуміти біль і страждання інших і співпереживати їм. Це більше, ніж просто співчуття. Йдеться про бажання допомогти, полегшити біль.

2. Вона порядна

Ця риса дуже важлива, адже такі жінки дотримуються високих моральних стандартів. Вона чесна, надійна, і стоїть на своєму слові, навіть якщо це нелегкий шлях.

Відео дня

“Справжня чесність – це робити правильні речі, усвідомлюючи, що ніхто не дізнається, зробив ти це чи ні”, – наголосила експертка. 

3. Вона незалежна

Незалежна жінка цінує свою свободу і вміє піклуватися про себе. Вона не боїться приймати рішення самостійно і не покладається на інших для свого щастя. Вона знає собі ціну і не боїться висловлювати свої думки та почуття. Вона розуміє, що її життя в її власних руках, і бере за нього повну відповідальність.

Але пам’ятайте, що незалежність не означає, що вона уникає допомоги чи товариства. Справді порядна жінка розуміє баланс між незалежністю та взаємозалежністю. Вона дорожить своїми стосунками, але не втрачає в них себе.

4. Вона вміє визнавати свої помилки

Психологиня наголосила, що помилки є частиною процесу зростання людини. По-справжньому порядна жінка – це не та, яка ніколи не помиляється. Це той, хто визнає свої помилки, вчиться на них і прагне виправити їх, якщо це необхідно.

5. Вона витривала

Витривала та стійка жінка розуміє, що життя не завжди складається з веселок і метеликів. Бувають часи труднощів, болю та втрат. Але попри все це, вона стоїть непохитно. 

“Вона вміє підвестися після падіння, витерти пил і йти вперед. Вона не дозволяє невдачам визначати її. Натомість вона використовує його як сходинку, щоб стати сильнішою та кращою”, – наголосила Фей. 

6. Вона не боїться бути собою

По-справжньому порядна жінка не боїться бути собою. Вона не підкоряється суспільним очікуванням чи тиску лише заради того, щоб відповідати. Вона приймає свої примхи, свої пристрасті та свою індивідуальність. Вона не намагається бути копією когось іншого.

7. Вона ставиться до інших з повагою 

По-справжньому порядна жінка ставиться до інших з добротою та увагою.  Вона розуміє, що у кожного своя подорож, свої труднощі та своя історія. Вона не принижує і не судить людей на основі поверхневих аспектів.

8. Вона неідеальна, і вона це знає

Така жінка знає, що вона не претендує на це. У неї, як і у всіх, є недоліки та невпевненість. Бувають дні, коли вона пригнічена, часи, коли вона втрачає самовладання, моменти, коли вона сумнівається в собі. Але вона не приховує цих недоліків. Натомість вона відкрито їх визнає. Вона розуміє, що бути людиною означає бути недосконалою, і це нормально.

Раніше УНІАН писав, 8 речей про себе, які краще ніколи не розповідати. Психологи кажуть, що розкриття занадто великої кількості інформації про себе іноді може обернутися проти вас і призвести до несподіваних наслідків.

www.unian.ua

Exit mobile version