Дівчина скинула майже 50 кілограмів за рік завдяки простій вправі: що вона робила

За словами Слейтер, вона сама не вірила, що їй вдасться стільки скинути / колаж УНІАН, скриншоти

Міллі Слейтер з Англії вважає, що саме послідовність допомогла їй схуднути та підтягнути тіло. Дівчині вдалося скинути 48 кілограмів, свій шлях вона показує у соцмережі TikTok, де її вже називають натхненницею та просять порад, пише New York Post.

Вона розповіла, що втомилася від невдалих дієт, тому минулого року пішла до спортзалу та почала відстежувати споживання калорій, аби переконатися, що споживає достатню кількість білка та дотримується його дефіциту. Слейтер досягла своїх цілей завдяки поєднанню силових вправ з ходьбою під нахилом. 

“Я почала ходити підтюпцем на біговій доріжці, а потім зайнялася важкою атлетикою, що зробило заняття в спортзалі менш нудними. За останні півтора року мої тренування сильно змінилися, але я продовжувала робити похилу ходьбу, оскільки я ніколи не була бігуном”, – зазначила вона в інтерв’ю Newsweek.

Дівчина схудла на 48 кг

Вона поділилася тренуванням під нахилом, що на біговій доріжці означає “12-3-30”. Цей принцип простий: встановіть нахил бігової доріжки на 12%, темп – 5 кілометрів на годину та ходіть по 30 хвилин. 

“Я б сказала, що дуже важливо знайти форму вправ, яка вам подобається. Раніше я вважала, що не вмію бігати, тому не маю жодних шансів. Але просто більше ходити пішки і бути більш активним – це все, що вам потрібно”, – запевнила Слейтер.

Дівчина виконує тренування “12-3-30” п’ять разів на тиждень відповідно до урядових рекомендацій, які радять дорослим щонайменше 150 хвилин активності помірної інтенсивності або щонайменше 75 хвилин активності високої інтенсивності на тиждень.

За словами Слейтер, тренування під нахилом революціонізували її тіло та розум. 

“Мені подобається, якою сильною я себе почуваю, і це додало мені набагато більше впевненості в собі!”, – наголосила вона.

Дівчина закликає інших, хто лише починає або перебуває на середині шляху до схуднення, знайти вправи, які їм подобаються, та документувати свій прогрес за допомогою фото, аби залишалася мотивація. 

“Я ніколи не думала, що зможу схуднути, особливо на стільки. Тому мені регулярно доводиться нагадувати собі, як далеко я просунулася, і нагадувати собі, що я можу пишатися собою”, – підкреслила Слейтер. 

Секрети схуднення – останні новини

Раніше експерти назвали 4 способи скинути більше кілограмів та отримати максимум від ходьби. За словами тренера, ходьба є корисною для здоров’я серцево-судинної системи, адже вона покращує кровообіг, знижує кров’яний тиск та запобігає серцевим захворюванням та інсульту. 

Також УНІАН розповідав про Лізу Іден, якій вдалося схуднути на 80 кілограмів. За словами жінки, вона боялася лягати спати, адже думала, що помре увісні через свою вагу. 

“Я була на дні, як фізично, так і морально. Я знала, що хочу і потребую змін, але просто не знала як. Я всюди їздила на машині і паркувалася якомога ближче до магазинів, оскільки мої коліна і стегна не витримували далеких прогулянок. Моє дихання було надзвичайно важким, а підйом сходами призводив до того, що я задихалася, поки добігала до вершини. Я лягала спати щоночі, боячись, що не прокинуся через ускладнення дихання, і мені доводилося спати, підпираючись подушками, щоб спробувати контролювати це”, – зазначила вона. 

www.unian.ua

Exit mobile version