Закуска №1 з високим вмістом білка для здоров’я кишечника: порада гастроентеролога

Лікар порадив закуску для здоров’я кишківника / коллае УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

Перекуси настільки важливі, що дані показують, що на них припадає приблизно 20% загальної кількості калорій, споживаних більшістю дорослих на день. Гастроентеролог Вілл Булсевич назвав найкращу закуску, яка сприятиме здоров’ю кишечника, пише eatingwell.com.

“Знайти ідеальну закуску, яка поєднує в собі смак і поживність, може виявитися непросто. Зокрема, знайти закуску, яка відповідає двом важливим критеріям: з високим вмістом білка і корисною для здоров’я кишківника, може видатися складним завданням”, – йдеться в публікації.

Зазначається, що вибір правильних закусок може запропонувати багато потенційних переваг для здоров’я: від полегшення потенційних проблем зі здоров’ям травної системи до додавання важливих поживних речовин у ваш раціон.

Відео дня

“Головне – обирати закуски, які дійсно зміцнюють наше здоров’я, а не ті, які забирають у нас енергію і псують наш день”, – заявив доктор.

Булсевич радить шукати варіанти з високим вмістом білка і клітковини: “Це ідеальна комбінація для насичення… Дослідження доводять, що перекуси в жодному разі не шкідливі, але коли ви перекушуєте, ви маєте вибирати якісні закуски”.

Закуска №1 для здоров’я кишечника

Якщо ви шукаєте перекус із високим вмістом білка, який підтримує здоров’я кишечника, є деякі закуски, які відповідають обом цим критеріям. За словами Булсевича, найкращим вибором буде едамаме. Ці ніжні соєві боби недорогі, смачні, поживні та корисні. Доктор додав, що ця закуска може допомогти вам залишатися ситими і водночас підтримувати цілі з контролю ваги.

Його найкращий спосіб приготування едамаме – купити заморожені стручки, висипати їх у відповідну миску, додати 2 столові ложки води, закрити кришкою і поставити в мікрохвильову піч на 3-4 хвилини.

“Додайте трохи солі для смаку. Ви можете використовувати морську сіль і перець за смаком”, – порадив лікар.

Нагадаємо, раніше було названо 10 найкращих закусок для схуднення, які допоможуть наростити м’язи.

www.unian.ua

Exit mobile version