Гарні та добрі: 7 наймиліших порід собак у світі

Собаки завжди піднімають настрій людям та роблять їх щасливішими / фото ua.depositphotos.com

Собаки є найкращими друзями для людей, проте є ті, які можуть стати наймилішими тваринками. Експерти назвали найприємніші породи собак, які завжди вас будуть радувати, пише StudyFinds. 

Золотистий ретривер

Золотисті ретривери є чарівними пухнастими цуценятами, які виростають у красивих дорослих собак. Незалежно від віку, вони вражають своєю м’якою золотистою шерстю. Ця порода також є дуже фотогенічною.

“Поєднання їхніх милих карих очей, довгих локонів, висячих вух і дурнуватої посмішки дорівнює одному великому пакету милості. За характером вони дружелюбні, віддані та прагнуть догодити, що робить їх легкими для дресирування. Вони також є ідеальними сімейними собаками, оскільки лагідно ставляться до дітей”, – зазначають у матеріалі.

Відео дня

Вельш-коргі пемброк

Ці собаки можуть здивувати деяких людей тим, що це витривала порода, яка звикла до життя на фермі. У Spruce Pets наголошують, що ці коргі асоціюються з милими маленькими феями з валлійської легенди, яких люблять маленькі феї. 

Також коргі є чудовими домашніми улюбленцями. Вони грайливі, розумні та ласкаві собаки, але вони потребують багато фізичних вправ та уваги. 

Папілон

Папілони є французькими собаками з великими характерними вухами. Вони потребують додаткового догляду, проте врешті-решт отримують чудових домашніх улюбленців. 

Daily Paws описує цю породу як “розумних друзів людей”, які століттями були улюбленцями королівських осіб.

Бернський гірський собака

Бернський гірський собака також є прекрасним у дорослому віці. Люди кажуть, що у цих собак золоті серця. Вони відомі тим, що спокійні, лагідні і чудово ладнають з дітьми. 

“Всесвітній фонд захисту тварин додає, що це ще одна порода, яка завжди здається усміхненою. Ви не зможете надивитися на їхню розкішну пухнасту гриву, яка так і проситься в обійми. Це доброзичливі та щасливі собаки, які стануть окрасою будь-якої оселі”, – додають у виданні.

Такса

Часто цю собаку порівнюють із сосискою. Колись такси були тунельними мисливцями, які полювали на гризунів. Зараз вони є домашніми улюбленцями у багатьох родин. 

Попри свій маленький зріст, такси є чудовими сторожовими собаками. Їх добре заводити як домашніх улюбленців. Проте експерти кажуть, що їхня мисливська натура робить їх схильними до риття, гавкоту, тому вони мають тенденцію залазити в речі, якщо їх залишають надовго наодинці. 

Бігль

Бігль є фотогенічним маленьким песиком. Завдяки своїй розкішній шерсті вони мають чудовий вигляд.

“З доброзичливою вдачею і великими очима, постійно схожий на цуценя зовнішній вигляд біглів, безперечно, чарівний”, – підкреслює Southern Living.

Йоркширський тер’єр

Йорки є крихітними собачками з шовковистою шерстю, які потребують постійного догляду, аби мати якнайкращий вигляд. Ці собаки люблять бути у центрі уваги. Parade Pets стверджує, що перед ними важко встояти, проте завдяки їхньому мініатюрному зросту ви можете брати їх з собою всюди, куди б ви не пішли.

Інші цікавинки про собак

Як писав УНІАН, експерти розповіли про 10 порід собак, які ненавидять залишатися на самоті. Тому якщо ви збираєтесь постійно подорожувати, то краще не заводьте таких тваринок.

Також було названо 10 порід собак, які є добрими та грайливими. Серед них є бігль, коллі, ірландський сетер, бульдог, мопс та інші породи. 

www.unian.ua

Exit mobile version