Цим жінкам не потрібен чоловік, щоб почуватися щасливими: названо 6 якостей

Таким жінкам не потрібне чоловіче схвалення, щоб почуватися добре / фото ua.depositphotos.com

Експертка зі стосунків Тіна Фей назвала шість якостей жінок, яким насправді не потрібен чоловік, щоб почуватися щасливими і повноцінними, пише Hack Spirit.

“Я палко чіплялася за свої романтичні стосунки в підлітковому віці, була одержима кожним хлопчиком, який виявляв до мене хоч якийсь інтерес. Мені знадобилося багато років, невдалих стосунків і значне особистісне зростання, щоб усвідомити, що мені насправді не потрібен чоловік”, – зізналася вона.

6 якостей жінок, яким не потрібен чоловік

Їм не потрібне чоловіче схвалення, щоб почуватися добре. Ці жінки не прикидаються тільки для того, щоб зробити приємність; вони знають, чого варті.

Відео дня

Вони ведуть багате внутрішнє життя. Самооцінка за своєю суттю пов’язана із самосвідомістю, емоційною зрілістю і любов’ю до себе.

Вони не бояться робити щось самостійно. Вихід за межі своєї зони комфорту викликає занепокоєння, але й змушує рости та створювати неймовірні спогади, знайомитися з новими людьми та насолоджуватися життям у всьому його багатстві.

Вони цінують і підтримують дружбу. Звісно, жінки, яким не потрібні чоловіки, щоб почуватися повноцінними, не весь час самотні. Насправді, їх часто оточують чудові друзі або родичі, які сприяють їхньому благополуччю і пропонують чудову емоційну підтримку.

Вони самодостатні. Самодостатня жінка цілісна не тільки на емоційному та інтелектуальному рівні; вона також може подбати про себе в практичних питаннях.

Вони настільки щасливі самі по собі, що не погодяться на менше, ніж заслуговують. Усі перелічені вище пункти зводяться до одного: жінка, якій не потрібен чоловік, щоб почуватися повноцінною, настільки самодостатня, впевнена в собі і задоволена своєю самотністю, що не погодиться на менше, ніж заслуговує.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 20 фраз, які можуть зіпсувати стосунки раз і назавжди.

www.unian.ua

Exit mobile version