Ароматні булочки з яблуками та корицею: Джеймі Олівер поділився смачним рецептом

Булочки виходять смачними та пухкими / фото ua.depositphotos.com

Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився своїм новим рецептом – булочки з яблуками та корицею. Вони виходять неймовірно ароматними та пухкими.

“Булочки з ірисками, яблуками та корицею… чесно кажучи, я навіть не думаю, що мені потрібно говорити більше, ніж це”, – сказав він на відео, пробуючи приготований смаколик.

Згодом Олівер поділився рецептом булочок на своєму сайті. Для їхнього приготування знадобляться:

Відео дня

  • міцне біле борошно – 500 г + для присипки;
  • сухі дріжджі – 7 г;
  • масло для змащування;
  • сушені шматочки яблук – 100 г;
  • яблука – 4 шт.;
  • мелена кориця – 1 ст.л.;
  • ванільна паста – 1 ст.л.;
  • цукор – 100 г + додатково для посипки;
  • вершкове масло – 100 г.
  • Просійте борошно у велику миску. Далі зробіть в центрі поглиблення. Змішайте в чашці 300 мл теплої води та дріжджі. Залиште їх на пару хвилин, А потім повільно влийте в борошно, помішуючи суміш ложкою.

    Перекладіть тісто на присипану борошном стільницю і добре вимісіть його протягом приблизно десяти хвилин, поки воно не стане гладким і еластичним.

    Після замішування злегка змастіть миску маслом і поверніть туди тісто, накривши його чистим вологим рушником. Знайдіть затишне місце, щоб тісто підходило протягом години або поки не збільшиться вдвічі.

    Тим часом дрібно наріжте сушені шматочки яблук. Потім очистіть свіжі яблука від шкірки та теж наріжте. Змішайте свіжі та сушені яблука з корицею, ванільною есенцією та цукром у мисці, щоб змішати смаки.

    Коли тісто підійде, його потрібно розтягнути на змащену олією робочу поверхню, щоб сформувати прямокутник розміром 30 см х 50 см. М’яке вершкове масло слід рівномірно розподілити по тісту, а потім зверху розкласти яблука з цукром і сік, що залишився.

    Починаючи з найближчої до вас довгої сторони, скатайте тісто в ковбаску та розріжте на 12 однакових частин. Сковорідку чи форму з антипригарним покриттям діаметром 28 см змажте маслом і трохи посипте цукром. Булочки потрібно покласти в сковороду, накрити чистим вологим рушником і залишити в теплому місці, поки вони знову не збільшаться вдвічі.

    Духовку слід попередньо розігріти до 180 градусів (газ – 4). Булочки слід посипати трохи цукром і випікати в нижній частині духовки протягом 30 хвилин або поки вони не стануть золотистими та липкими. Для подачу виверніть їх на дошку низом до гори.

    Рецепти десертів

    Раніше УНІАН розповідав, як приготувати брауні, у якому використовуються лише сім інгредієнтів.

    Також повідомлялось,  як приготувати відомий пиріг “Мадейра” та лимонний пиріг від Джеймі Олівера.

    www.unian.ua

    Exit mobile version