Як не загубити дитину у натовпі: експерт розкрила простий трюк

Жінка розкрила секрет безпечних подорожей з дітьми / фото ua.depositphotos.com

Експерт з подорожей поділилася лайфхаком, який допоможе не втрачати дітей з поля зору під час мандрівок та у місцях масового скупчення людей.

Саманта Браун опублікувала у TikTok відео, в якому радить під час подорожей одягати дітей в яскраві кольори. За її словами, найкраще підійде одяг жовтого чи яскраво-зеленого кольору, оскільки зазвичай наш погляд притягують саме ці кольори. 

“Ось чудова порада щодо безпеки та пакування речей. До нашої великої сімейної відпустки залишилося близько двох тижнів, і я люблю ходити по розпродажах і шукати жовтий одяг або неоново-зелений, або будь-якого іншого кольору, який дійсно буде помітним у натовпі. Так я можу побачити своїх дітей і водночас заощадити гроші”, – пояснила жінка.

Відео дня

Поради для туристів

Раніше чоловік, який багато років прожив у Греції, назвав фразу, яку ніколи не варто говорити у місцевих кафе. За його словами, цим можна випадково образити людей.

А блогер з Іспанії розповів, як на Майорці можна “вибороти” собі місце на пляжі, щоб не загубитися серед великої кількості інших туристів. За його словами, справжні “скарби” ревно охороняють місцеві мешканці.

www.unian.ua

Exit mobile version