Який півень спить: напрочуд цікава оптична ілюзія на 7 секунд

Слід розшукати півня, який спить / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Дитячі загадки й завдання для більш дорослої аудиторії, які допомагають розвинути логічне мислення та уважність, можуть бути досить різними, у тому числі й засновані на візуальній складовій.

Є така нова загадка у формі оптичної ілюзії – треба серед великої кількості півнів, які є на зображенні, розшукати того, який спить. Завдання напрочуд цікаве і складне. Пошуки ускладнює дедлайн – треба вкластися лише у 7 секунд.

Щоб дуже швидко розшукати необхідного півні, треба “увімкнути” логіку, – подумати, за якою ознакою можна відрізнити такого домашнього птаха від решти. Важливо не витрачати час безцільно, наприклад, не роздивлятися даремно яскравих півнів та не рахувати їхню кількість. 

Відео дня

Треба знайти сплячого півня / колаж УНІАН

Правильна відповідь на загадку така – сплячий півень знаходився у верхньому першому ряду птахів. Його можна було вирізнити з решти, помітивши, що у нього закрите око. 

Сплячий півень знаходився у верхній частині оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Вже опубліковані такі цікаві новини – сьогодні це варте уваги

Потрібно було за 8 секунд впоратися з такою оптичною ілюзією – на квітах знайти комаху, яку називають сонечко. Щоб виконати це завдання, слід бути дуже уважними та зібраними. 

www.unian.ua

Exit mobile version