Як приготувати вдома айс лате: у TikTok завірусився простий рецепт

Цей айс лате не стане водянистим / фото ua.depositphotos.com

Немає кращого відчуття, ніж прокинутися теплим літнім ранком і приготувати собі смачну холодну каву.

У TikTok завірусився спосіб приготування смачного айс лате – простим рецептом поділився багатомільйонний кулінарний канал. У відео поділились особливою хитрістю, яка збереже ваш улюблений напій прохолодним та міцним, не розбавляючи його льодом.

Усе, що вам потрібно зробити, — це трохи підготуватися заздалегідь. Зваріть чашку кави, а потім перелийте її в герметичний пакет для заморожування. Залиште його в морозилці на ніч або на кілька годин до замерзання.

Відео дня

Вийнявши заморожений пакет з кавою, покладіть його на поверхню та розчавіть лід качалкою або перебийте трохи блендером на шматочки. Потім наповніть обрану вами чашку цими кубиками льоду, додайте трохи молока, і ось – “ідеальна” кава з льодом, яка не стане водянистою.

У коментарях багато хто сказав, що вони хотіли б спробувати це наступного разу, коли готуватимуть айс лате.

Приготування кави

Раніше УНІАН розповідав, як правильно приготувати лате з льодом. Зокрема, розглянули спосіб, який допомагає не зіпсувати смак еспресо у цьому кавовому напої.

Вчені виявили несподіваний позитивний ефект від щоденного вживання кави – виявляється, корисні властивості цього напою можуть зменшити ризик смерті, пов’язаний з тривалим сидінням.

www.unian.ua

Exit mobile version