Моркв’яне печиво в американському стилі: Джеймі Олівер поділився незвичайним рецептом

Такий десерт є смачним та оригінальним / колаж УНІАН, скриншот, ua.depositphotos.com

Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер здивував своїх фанатів новим рецептом, поєднавши класичний американський десерт з традиційним британським смаком пирога. У своєму новому відео зірковий шеф-кухар показав свій погляд на популярний “вупі пай” зі смаком смачного морквяного пирога, пише Mirror. 

“Дозвольте мені почати з того, що це рецепт для фритюрниці ……так, я взяв фритюрницю і взяв дві речі, які я люблю…. великий американський пиріг і морквяний пиріг, щоб створити щось дуже особливе!!! Порада для вас: я люблю робити партію і тримати їх у морозильній камері, щоб вони були готові і чекали тих часів, коли тільки щось солодке підійде. Ви знаєте, що це за часи!!!”, – наголосив кухар.

Пиріжки з морквяним пирогом у фритюрниці: інгредієнти

  • 100 г білого шоколаду;
  • 1 апельсин;
  • 165 г жирного вершкового сиру;
  • 85 г несолоного вершкового масла;
  • 100 г кульок стеблового імбиру в сиропі;
  • 200 г борошна вищого ґатунку;
  • 100 г золотистого цукрового піску;
  • 1 ч.л. меленої кориці;
  • половина ч.л. меленого кардамону;
  • 200 г моркви;
  • жменя фісташок;
  • половина ч.л. соди бікарбонату;
  • 1 середнє яйце.
  • Спосіб приготування

    Спочатку розтопіть вершкове масло в каструлі з дрібкою солі. Після чого додайте столову ложку сиропу зі стеблового імбиру. Наріжте імбир та покрадіть в миску. Додайте борошно, що саморозпушується, дрібку солі та яйце. 

    Відео дня

    “Потім додайте корицю, золотистий цукровий пісок, мелений кардамон і цедру половини апельсина. Моркву помити і почистити, натерти на тертці і додати в миску. Фісташки подрібніть або потовчіть у ступці, додайте до суміші. Насамкінець додайте в миску соду та вершкове масло. Перемішати і з’єднати все разом, переконавшись, що суміш волога, але тверда”, – продовжують у матеріалі.

    Після чого потрібно застелити деко жиронепроникним папером та сформувати з суміші кульки розміром з м’яч для гольфу. Таким чином має вийти близько 12-14 кульок. Поставте їх у холодильник, аби тісто застигло, поки ви готуєте начинку. 

    Для цього необхідно розтопити білий шоколад у мисці над каструлею з киплячою водою, натерти в шоколад решту апельсина, а також 165 г жирного вершкового сиру та перемішати. Після чого поставте суміш в холодильник для застигання. 

    “У кошик фритюрниці додати трохи олії. Помістіть ватрушки у фритюрницю і готуйте при 17 °C протягом 12 хвилин або 15 хвилин із замороженого стану”, – додали у матеріалі.

    Також Джеймі Олівер зазначив, що такий десерт можна приготувати й в духовці при такій же температурі за той самий час.

    Коли печиво буде готове, то відставте його в бік, аби воно охололо. Після чого з’єднайте дві кульки разом з крем-сирною начинкою з білого шоколаду.

    Інші рецепти від Джеймі Олівера

    Раніше Джеймі Олівер розповів, як зробити фруктове морозиво вдома. Шеф-кухар розкрив свій класичний рецепт полуничного морозива, але можна брати й малину, вишню, шовковицю, персик, чорницю чи ожину.

    Також Джеймі Олівер поділився швидким рецептом хрусткої курки з часником. 

    “Надзвичайно простий у приготуванні, це чудовий швидкий спосіб для справді смачної, хрусткої подрібненої курки, і я додав часник для додаткового смаку. Відбивання курки, як перед додаванням крихт, так і для того, щоб допомогти їм прилипнути, робить м’ясо м’яким і робить його ще швидшим для приготування”, – зауважив шеф-кухар. 

    www.unian.ua

    Exit mobile version