Усі бачать жирафів, а треба знайти невиховану козу за 8 секунд: непроста головоломка

Слід знайти невиховану козу менш як за 10 секунд / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Візуальні загадки на логіку з підступом, які можуть бути корисними як дітям, так і дорослих, варто часто виконувати, щоб тримати у тонусі свій мозок.

Є така свіжа головоломка – слід розшукати серед великої кількості жирафів козу, яку можна назвати невихованою. На виконання завдання треба витратити лише 8 секунд, тому слід послуговуватися секундоміром.

Спершу варто подумати, за якою ознакою можна зрозуміти, що коза невихована. Обдумайте це питання, а вже потім беріться за пошуки тварини. Підступ у цій загадці полягає у тому, що на зображенні дуже багато жирафів, і за 8 секунд розшукати серед них козу – це справді непросте завдання. 

Відео дня

Треба розшукати невиховану козу / колаж УНІАН

Щоб вчасно впоратися з цим завдання, потрібно бути максимально уважними. Правильна відповідь така – козу можна назвати невихованою, оскільки вона зображена із висолопленим язиком. Тварина знаходиться неподалік лівого верхнього кутка візуальної головоломки. 

Треба розшукати невиховану козу / колаж УНІАН

Легкі новини – про що вже повідомлялося

Раніше УНІАН опублікував напрочуд цікаву оптичну ілюзію, впоратися з якою треба було за 7 секунд. Завдання таке – слід знайти серед великої кількості півнів того, який спить.

www.unian.ua

Exit mobile version