Що про характер може розповісти сторона ліжка, на якій ви спите: дослідження

Вважається, що люди, які сплять на лівому боці ліжка, мають більш позитивний погляд на життя / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дослідження показують, що з психологічного погляду досить часто люди обирають сторону ліжка для сну не просто так, пише good.is.

Нещодавно цю тему порушив громадський діяч і популярний користувач TikTok Джордан Гоулетт. За його словами, було доведено, що:

  • люди, які сплять на лівій стороні ліжка, мають більш позитивний погляд на життя; можуть справлятися з великими навантаженнями; їх не так легко вивести з себе в стресові дні; вони спокійніші в кризових ситуаціях; вони впевненіші в собі;
  • люди, які сплять на правому боці ліжка, заробляють більше грошей; мають менш позитивний погляд на життя, але більш готові до найгіршого сценарію.
  • “Люди, які страждають на клаустрофобію, природно, вибирають спати біля стіни”, – додав Гоулетт.

    Відео дня

    Зазначається, що насправді було проведено чимало досліджень зв’язку між стороною ліжка та рисами особистості. Одне з них показало, що той, хто спить на лівій стороні ліжка, з більшою ймовірністю буде лівопівкульним, творчим і винахідливим. Такі люди віддають перевагу старій музиці, драматичним фільмам і пиву, а також часто схиляються до лівіших політичних поглядів. А ті, хто спить на правому боці, ймовірно, більш правопівкульні, аналітичні та логічні. Вони також можуть любити рок-музику, бойовики та вино.

    Однак за цим вибором стоять й інші чинники, пише видання. Згідно з іще одним дослідженням, 40% людей обирають бік ліжка, з якого їм найлегше лягати і вставати, тоді як 31% ухвалює рішення, ґрунтуючись на уподобаннях свого партнера. Ще 25% обирають сторону, з якої найкраще видно телевізор або яка ближче до дверей, ванної, тумбочки.

    Нагадаємо, раніше експерти назвали 8 найгірших продуктів, які не варто їсти перед сном.

    www.unian.ua

    Exit mobile version